Гато
Читач
- Дописи
- 20157
- Реакції
- 37330
- Бали
- 7740
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мєндєлєєв?))Ти вважай... В мене так друг женився
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мєндєлєєв?))Ти вважай... В мене так друг женився
Нє) хоча хз, мо і він теж так попав..Мєндєлєєв?))
Видать ноги зачётные...)Morfius, йшли колись з друганом по вулиці. Сказати щож п'яні то нє,але ізрядно на вєсєлє)) На зустріч дівка... Коротка спідничка,ноги від вух... Той довбен(друг) падає перед нею на коліна і жалібно так:"Дай за ногу потриматись!"... Майже 30 років у шлюбі...
Та нічо такі... Були)))Видать ноги зачётные...)
А теперь что.?Та нічо такі... Були)))
Як би так сказати... За цей час вона стала дуууже хорошою людиною)))А теперь что.?
Аж очень много человека,да?)Як би так сказати... За цей час вона стала дуууже хорошою людиною)))
Розумничка,все ти розумієш)))Аж очень много человека,да?)
Да......)Розумничка,все ти розумієш)))
Якось ти не весело реагуєш)) Нормальний у них шлюб. Досі душа в душу. Регулярно раз на місяць чиїсь речі в вікно вилітають)))Да......)
Спустя тридцать лет брака страсти кипят?) Респект такой паре)Якось ти не весело реагуєш)) Нормальний у них шлюб. Досі душа в душу. Регулярно раз на місяць чиїсь речі в вікно вилітають)))
Кайдашева сімейка)) Про їх примирення знає весь будинок))Спустя тридцать лет брака страсти кипят?) Респект такой паре)
Аж так активно мирятся?)Кайдашева сімейка)) Про їх примирення знає весь будинок))
Так як і сваряться)))Аж так активно мирятся?)
Майже)))) тільки трошки навпаки)))) то мене вчасно не вигнали))))Мєндєлєєв?))
Не винна я!! Він сам прийшов)))Майже)))) тільки трошки навпаки)))) то мене вчасно не вигнали))))