Гато
Читач
- Дописи
- 20157
- Реакції
- 37330
- Бали
- 7740
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Тихенько. Не нервуйся. Все добре)))Шо сталось
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Тихенько. Не нервуйся. Все добре)))Шо сталось
Та на здоров'яЛюдина вчинила правильно,а всі дивуються)) Коли мої вироби плагіатять,я точно не в захваті!
Шо тут происходит...Тихенько. Не нервуйся. Все добре)))
То я за тебе намагався заступитись)))Шо тут происходит...
Нельзя вас ни на минуту оставить...
Ну дякую))Та на здоров'я
Та будь ласкадякую))
Чемна дівчинка))Та будь ласка
Чемна дівчинка))
То тобі здається тільки))Чую нотки невдоволення.То тобі здається тільки))
Тогда, может быть, он переживает, что ему ничего не достанется?не трезвенник. Ну то его проблемы
І це тобі здається)))Чую нотки невдоволення.
А який подвиг мав бути? І взагалі, це я замовкаю)Повітруля?, як казав Шекспір в тринадцятому сонеті:"... Тебя я понял,умолкаю! Не то по шее получу и подвиг свой не совершу."
Я в шоке??...вижу у нас новенький, реинкарнация Шекспира в аватарке Deadvill???? с ником Гато...Повітруля?, як казав Шекспір в тринадцятому сонеті:"... Тебя я понял,умолкаю! Не то по шее получу и подвиг свой не совершу."
Ти плутаєш Коловрат і Чорне СонцеЯ в шоке??...вижу у нас новенький, реинкарнация Шекспира в аватарке Deadvill???? с ником Гато...
Что Вы все пили эти два дня???
А я то думала. Точно, пока его нет дома, запасов тоже не будетТогда, может быть, он переживает, что ему ничего не достанется?
Коловрат и в Африке Коловрат).Ти плутаєш Коловрат і Чорне Сонце
Ну-ну))Коловрат и в Африке Коловрат).
От это по нашенски, по девчачему).А я то думала. Точно, пока его нет дома, запасов тоже не будет
Гугль в допомогу. Це як порівнювати щось з пальцем.Коловрат и в Африке Коловрат).
Розумничка!!!Ти плутаєш Коловрат і Чорне Сонце
От это по нашенски, по девчачему).
у нас нет выбора, не пропадать же добру