Cherry35
✩ Premium ✩
- Дописи
- 2615
- Реакції
- 5020
- Бали
- 3235
Cherry35 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Смачного!Смачного всім хто ще не повечеряв))) я приступаю
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Смачного!Смачного всім хто ще не повечеряв))) я приступаю
Я пью настойку из айвы японской, а девчонки Зубровку, а он ребята Джин?Що п'єте?
А я чай? і спать?Я пью настойку из айвы японской, а девчонки Зубровку, а он ребята Джин?
А хто такими дозами пиво п'є?...Смачного всім хто ще не повечеряв))) я приступаю
В п'ятницю?????А я чай? і спать?
То вже друге і дай Бог не останнє)))А хто такими дозами пиво п'є?...
Ну якщо є штук 8 то ще норм ...То вже друге і дай Бог не останнє)))
Ляяя, за вартість того бутля муету можна мені манівео закрити)))))В п'ятницю?????![]()
Ага, все, на столе и под столом и финиш в озере???. И всё это под стиль собачки?Почему?)))Танцуют все?))))
Ляяя, за вартість того бутля муету можна мені манівео закрити)))))
Мій гарний настрій дорожчий)))Щоб я нирки висцяв?))) Нє дякую, мені ще завтра на роботу))))Ну якщо є штук 8 то ще норм ...
Ну якщо на роботу ... Тоді 7 штук...Щоб я нирки висцяв?))) Нє дякую, мені ще завтра на роботу))))
Не все, проте багато чого??Але ж весело було?))
Щоб я нирки висцяв?))) Нє дякую, мені ще завтра на роботу))))
Чего, детское время ещё??А я чай? і спать?
Думає далі третьої не зайде, в мене і так був трудний тиждень. Подруга з-за кордону прилетіла, вакцинувався першою дозою, на роботі роботи наїхало))))Ну якщо на роботу ... Тоді 7 штук...
У мене також важкий... Взяв 4 л... Зараз мала засне і буду вживатиДумає далі третьої не зайде, в мене і так був трудний тиждень. Подруга з-за кордону прилетіла, вакцинувався першою дозою, на роботі роботи наїхало))))
Бл. Аж задумалась.)
А шо халяву піднесли?...)Бл. Аж задумалась.)
Ага.) Туеву хучу халявы!!!)А шо халяву піднесли?...)