СонЯя
✩ Premium ✩
- Дописи
- 3521
- Реакції
- 5956
- Бали
- 953
СонЯя не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Нас багато)Тихенько. Нас можуть не так зрозуміти))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Нас багато)Тихенько. Нас можуть не так зрозуміти))
Нафига мне чиширский, мне своей хватает мейнкунши. Она и за учёного кота, и за кота Леопольда и за Матроскина?Чому це? Чи тобі посмішка чеширського учьоного кота в чоботях не подобається?)))
Більше нічого зі мною робити не треба...Я буду звЄздой в постелі...хроплЮщою звЄздою?Тихенько. Нас можуть не так зрозуміти))
Про останніх двох не до мене... Хоча ні... Матроскін теж до мене))Нафига мне чиширский, мне своей хватает мейнкунши. Она и за учёного кота, и за кота Леопольда и за Матроскина?
Ти ще тут?))Більше нічого зі мною робити не треба...Я буду звЄздой в постелі...хроплЮщою звЄздою?
До розуму це не має ніякого відношення))Ну,ну) Такої значить ти думки про мої розумові здібності)
А местный конкурс пазух уже фссее?)Бадилинами хвалимось)))
Я вже не зрозумила??, а че ты только СонЯя наливаешь?Тихенько. Нас можуть не так зрозуміти))
Я їду в пробкі..вчора в таксі заснула,?Водитель спросил,как лучше проехать,так я с перепугу чуть не выпрыгнула на ходуПро останніх двох не до мене... Хоча ні... Матроскін теж до мене))
Ти ще тут?))
Така собі відмазка))До розуму це не має ніякого відношення))
У мене -1 ужеА местный конкурс пазух уже фссее?)
Ти там обережніше. Таксисти народ такий...Я їду в пробкі..вчора в таксі заснула,?Водитель спросил,как лучше проехать,так я с перепугу чуть не выпрыгнула на ходу
Нет, но я пока отмазалась)))А местный конкурс пазух уже фссее?)
Знов?))Нет, но я пока отмазалась)))
Вчера вроде ниче,с кольцом на пальце был и музыка приятная,Сегодня Лет 100водиле...Ти там обережніше. Таксисти народ такий...
Бутылочка балентайнса, Ред лейбла бутылочка, пивасика 8 литров... А то вчера чуть чай пить не начал... Страшно.Очень ?
У меня зубровка...
У меня наверное минус 2???????????У мене -1 уже
Нет, но я пока отмазалась)))
Сестры.. ёпта..У меня наверное минус 2???????????
І шо? Кільце зупинить?Вчера вроде ниче,с кольцом на пальце был и музыка приятная,Сегодня Лет 100водиле...
Цицпас, ты это... Береги себя.) Так и до ЗОЖа можно дойти.)Бутылочка балентайнса, Ред лейбла бутылочка, пивасика 8 литров... А то вчера чуть чай пить не начал... Страшно.