Искатель
✩ Premium ✩
- Дописи
- 14651
- Реакції
- 27121
- Бали
- 5565
Искатель не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Який?Я вернулась)))фильм суперрр)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Який?Я вернулась)))фильм суперрр)))
Последняя дуэль
ААааПоследняя дуэль
Красуня???Не блин!ты!
А штанів які!!!! Ти бачила!?Красуня???
Хорошо,что мы не в Средневековье,особенно женщины)))короче,плохо было быть красивой,умной,еще и чужой женой)))
А то!!! Це ж Сонічка?А штанів які!!!! Ти бачила!?
Ні... Дитина в ударі, ніяк не вляжеться)Хорошо,что мы не в Средневековье,особенно женщины)))короче,плохо было быть красивой,умной,еще и чужой женой)))
Ты уже с пивом?)))
СонЯя , Ellenochka Я не поняв, шо за випучені очі???Ні... Дитина в ударі, ніяк не вляжеться)
Сил вже нема) на роботі легше) але за день так скучиш....Моя малышня тоже голливудит.))полквартиры разнесли)))
Понимаю)))классно ведь)))пришла домой,прилегла,в кровати и игрушки и печеньки и куча чего сама не пойму))))как без этого.))Сил вже нема) на роботі легше) але за день так скучиш....
Красунечка ?Не блин!ты!
Сча оголосимо флешмоб і всі себе покажуть)Понимаю)))классно ведь)))пришла домой,прилегла,в кровати и игрушки и печеньки и куча чего сама не пойму))))как без этого.))
Красунечка ?
Я еще как то не решусь на аватарку...боюсь как то...один раз выставила,потом опять в лису переоделась)))
ІдеяСча оголосимо флешмоб і всі себе покажуть)
Тільки мене всі і так бачилиЯ ніІдеяТільки мене всі і так бачили
І що, тут всі всіх по 20 раз бачили, але флешмоби влаштовують, а кали наблюдають, слини ковтають)ІдеяТільки мене всі і так бачили
І на вуса намотують, хто ті аферисти)Я ні
І що, тут всі всіх по 20 раз бачили, але флешмоби влаштовують, а кали наблюдають, слини ковтають)
Нам поx)І на вуса намотують, хто ті аферисти)
фотка в паспорті перелякана, фіг вони здогадаються хто є хтоНам поx)
Мене точно не впізнають.... Там таке юнне і недосвідчене))))фотка в паспорті перелякана, фіг вони здогадаються хто є хто
Тогда ты первый!)) Ждём с..Нам поx)
Мля... На тел токо пару фоток старих...Тогда ты первый!)) Ждём с..