Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Привіт.Бедная коза
Привет!

Ну да, 27 це норм.У нас это лето пока что очень даже хорошее.Неделю жарило +40 а это опять+27 , ляпотаааа![]()
Ладно, что по кабачкам?У нас это лето пока что очень даже хорошее.Неделю жарило +40 а это опять+27 , ляпотаааа![]()
А в нас зара плюс 13,і дощ ,дівчата мені відео прислали:стоїть баба товста така,і каже,що такого ху****го червня не було з 1977 року,ля-ляПривіт. Хочу дощу, трохи) зажарило конкретно
Нє, ну я вже тоді не знаю...може хоч відео дощу скиньте?))А в нас зара плюс 13,і дощ ,дівчата мені відео прислали:стоїть баба товста така,і каже,що такого ху****го червня не було з 1977 року,ля-ля
Молчат. Что-то замышляютЛадно, что по кабачкам?
Я би ще дописав: вже сьогодні, ти можеш рвати в ній кабачки ))@Mishanja, як варіант.![]()
І закатувати в баночкиЯ би ще дописав: вже сьогодні, ти можеш рвати в ній кабачки ))
Який дощ... вже 3 тижні сухо.А в нас зара плюс 13,і дощ ,дівчата мені відео прислали:стоїть баба товста така,і каже,що такого ху****го червня не було з 1977 року,ля-ля
Уявляю,як би до мене такий кавалер підкотив@Mishanja, як варіант.![]()
Ого нас по планеті розкидалоЯкий дощ... вже 3 тижні сухо.
![]()
Уявляю,як би до мене такий кавалер підкотив
Ого нас по планеті розкидало