Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.

А я не ем персікі,у меня од них в роті чешется
У нас в этом году персики по цене самолёта.. Хорошо, что в прошлом году копейки стоили, я закрыла много

Шкуру знімайА я не ем персікі,у меня од них в роті чешется
Привет
Поки знімала шкуру-всі руки до ліктя мокрі,а потім по всій морді тече,а в роті все одно чухаєтьсяШкуру знімай![]()
Дивина якась.Поки знімала шкуру-всі руки до ліктя мокрі,а потім по всій морді тече,а в роті все одно чухається
Кошмар,короче
МАбуть думаєш весь час про когосьБлудник, а то щє йду по вулиці,в за мною діти сусідські біжуть і кричать:у вас на дверях кіт вісить
Я поки добігла,думаю:я ж нічого нікому не зробила,якого кота мені повісили,а то моя кицька когтями зачепилася за металеву раму і оре
Як я її не помітила? Не знаю
Я тобі щє раніше про песика написала
Я ж казала,що ти екстрасенсМАбуть думаєш весь час про когось![]()
Не прибідняйся.Я стільки не вип'ю.
![]()
Це ти ще юний і молодий, а мені вже потрібно берегти здоров'я і шкіру. Якщо жінка починає систематично вживати алкоголь, це зразу помітно.Не прибідняйся.
А шкуру почистить?А я не ем персікі,у меня од них в роті чешется
Привет
Уявляю собі обличчя людей, які на вас дивилися. Як це, вигулювати поводок))))Тю,я вже звикла,в мене весь час дивина якась відбувається,пішла гуляти собаку,гуляю,гуляю,дивлюся,далеко по дорозі жінка йде,а за нею песик біжить,я думаю:які люди безвідповідальні,і песик на мого похожий,а тоді глянула-а я пустий ошійник вигулюю,в мій песик за тою жінкою і побіг.