Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

IMG-26f8dfef228fd56cb3e589e92b3abe1f-V.webp

:лифчик:

У нас в этом году персики по цене самолёта.. Хорошо, что в прошлом году копейки стоили, я закрыла много

Останнє редагування:
Тю,я вже звикла,в мене весь час дивина якась відбувається,пішла гуляти собаку,гуляю,гуляю,дивлюся,далеко по дорозі жінка йде,а за нею песик біжить,я думаю:які люди безвідповідальні,і песик на мого похожий,а тоді глянула-а я пустий ошійник вигулюю,в мій песик за тою жінкою і побіг.

Блудник, а то щє йду по вулиці,в за мною діти сусідські біжуть і кричать:у вас на дверях кіт вісить

Я поки добігла,думаю:я ж нічого нікому не зробила,якого кота мені повісили,а то моя кицька когтями зачепилася за металеву раму і оре

Як я її не помітила? Не знаю

Я тобі щє раніше про песика написала

Блудник, а то щє йду по вулиці,в за мною діти сусідські біжуть і кричать:у вас на дверях кіт вісить

Я поки добігла,думаю:я ж нічого нікому не зробила,якого кота мені повісили,а то моя кицька когтями зачепилася за металеву раму і оре

Як я її не помітила? Не знаю

Я тобі щє раніше про песика написала
МАбуть думаєш весь час про когось:)

Превед, народе

Тю,я вже звикла,в мене весь час дивина якась відбувається,пішла гуляти собаку,гуляю,гуляю,дивлюся,далеко по дорозі жінка йде,а за нею песик біжить,я думаю:які люди безвідповідальні,і песик на мого похожий,а тоді глянула-а я пустий ошійник вигулюю,в мій песик за тою жінкою і побіг.
Уявляю собі обличчя людей, які на вас дивилися. Як це, вигулювати поводок))))

Поснули всі по ходу

Останнє редагування:
Назад
Угорі