Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Як ви ті гаражі п'єте..воно ж таке буєєєє... взагалі не розумію ті компоти..РотомХеллоуЯк ви ті гаражі п'єте..воно ж таке буєєєє... взагалі не розумію ті компоти..

Я останнім часом багато нового спробувала. Раніше пила один коньяк,а зараз і гараж і сідрХеллоуЯк ви ті гаражі п'єте..воно ж таке буєєєє... взагалі не розумію ті компоти..
То не мої розміри
А я хочу ром до чаю купити. Це дуже смачно і мені подобається.Я останнім часом багато нового спробувала. Раніше пила один коньяк,а зараз і гараж і сідр![]()
Розширюєш досвід?Я останнім часом багато нового спробувала. Раніше пила один коньяк,а зараз і гараж і сідр![]()

Така міні реклама про твоє виробництво.То не мої розміри![]()
Та яке там виробництво...усе залишилось у минулому житті...Тут тільки по парі банок огірків та помідор...Така міні реклама про твоє виробництво.
А я відкрила для себе бренді. Краще ніж коньяк ,легший трішкиА я хочу ром до чаю купити. Це дуже смачно і мені подобається.
Ооооо, то кожаний його полюбляє...А я відкрила для себе бренді. Краще ніж коньяк ,легший трішки![]()
Капець ,хто зібрався у куточку ,одні алкашуріки![]()
![]()

Ух ти, зі слив? Нє, ну таке я полюбляю, домашнє винцо, якщо солоденьке. Хоча вже років п'ять не пила його...а то хімозаТатьяна222, компот ось![]()
Ой,ладно,кажи вже свій улюблений напійКапець ,хто зібрався у куточку ,одні алкашуріки![]()
![]()
З зелених горіхівУх ти, зі слив? Нє, ну таке я полюбляю, домашнє винцо, якщо солоденьке. Хоча вже років п'ять не пила його...а то хімоза
Мінеральна водичкаОй,ладно,кажи вже свій улюблений напій![]()

Газована? Я люблю Миргородську слабогазовануМінеральна водичка![]()
Хто обманює в суботу в того в неділю вуха виростуть, як у слона.Мінеральна водичка![]()