Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ціла ,носочна філософія )))
Я написав за часи, коли я їздив Фр-Мскв на батьківщину... маршрут же всеодно залишився якщо звідси, то твоя, Конотоп і моя станція.Нема вже поїзда 608. Є три регіональних з Києва на той напрямок))
Я зрозуміла про що ти...Я написав за часи, коли я їздив Фр-Мскв на батьківщину... маршрут же всеодно залишився якщо звідси, то твоя, Конотоп і моя станція.
Ковбойський.Я зрозуміла про що ти...
Той 608 тягнувся через всю Україну,йому причіпляли,відчіпляли вагони. І з людьми ,і ті що в ремонт слідували.

Колись зняли з поїзда" труп"...була бийка ,провідник визвав поліцію в той час міліцію . Зняли всіх хто в бийці приймав участь.Щоб не затримувати поїзд,швидко оформили смертельний випадок чи нещасний .Ковбойський.
Тіліпався добу...
Нераз молдавани наших бухих гастарбайтерів з масажерами знімали з потягу![]()
У нас колись ,малолітні довбні на 8 березня ,скорий , помоєму московський зупинили ,почали камінням кидати по вікнах ,а кореш пішов меншого брата забірать ,то попав під роздачу ,провідники хапали всіх підряд ,то чуваків забирали з Ромнів з транспортної міліції ,ото кіпішу було )))Колись зняли з поїзда" труп"...була бийка ,провідник визвав поліцію в той час міліцію . Зняли всіх хто в бийці приймав участь.Щоб не затримувати поїзд,швидко оформили смертельний випадок чи нещасний .
Поклали його на платформі,і накрили светром обличчя. Живіт голий. Лежить він ,чекає лікарів констатувати смерть ))
Була пізня осінь,мряка, ми дивимся у вікно коли вже приїдуть,і тут він сідає,і кричить матюками,що він змерз,хто забрав одіяло![]()
московські на Ромни через мою станцію їдуть. Вірніше їхали . Зараз один поїзд з двох вагонів...У нас колись ,малолітні довбні на 8 березня ,скорий , помоєму московський зупинили ,почали камінням кидати по вікнах ,а кореш пішов меншого брата забірать ,то попав під роздачу ,провідники хапали всіх підряд ,то чуваків забирали з Ромнів з транспортної міліції ,ото кіпішу було )))
Та це було ,за царя Гороха ,давномосковські на Ромни через мою станцію їдуть. Вірніше їхали . Зараз один поїзд з двох вагонів...

Щоб я так жив
АгаЗнов Вінниця))