Touni
✩ Premium ✩
- Дописи
- 12218
- Реакції
- 16861
- Бали
- 3765
Touni не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А то вже мене не бентежитьТи хоч гроші залишив на виведення тату?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А то вже мене не бентежитьТи хоч гроші залишив на виведення тату?
І шо? Не залишив на пам'ять фотки беушної?На одному плечі тату - мікрометра ,на другому - штангель ,і на всю спину станок,а взагалі то я розлучений
На при велику ,мою радість ,ніІ шо? Не залишив на пам'ять фотки беушної?
Ладно,ладно. Можеш не показуватиНа при велику ,мою радість ,ні![]()
А в тебе що набито?На при велику ,мою радість ,ні![]()
Взагалі жодної тату не має ,ой я не пам'ятаю як називається її професія ,сиділа за спеціальним станком ,в скляні колби і тому подібне набирається вода а вона ставила мітку ,це для градусників і різних вимірювальних ємностей ,а потім від цієї мітки наносили шкалу ,якось такА в тебе що набито?
Ким працювала б/у?
От того ти і розлученийНа одному плечі тату - мікрометра ,на другому - штангель ,і на всю спину станок,а взагалі то я розлучений

Наївний... самогонщиця це називається)Взагалі жодної тату не має ,ой я не пам'ятаю як називається її професія ,сиділа за спеціальним станком ,в скляні колби і тому подібне набирається вода а вона ставила мітку ,це для градусників і різних вимірювальних ємностей ,а потім від цієї мітки наносили шкалу ,якось так
Цікаво, як вона обіграє ім'я слідуючого коханого?Про тату....![]()
Ось тому твій шлюб і не зберігся.Взагалі жодної тату не має ,ой я не пам'ятаю як називається її професія ,сиділа за спеціальним станком ,в скляні колби і тому подібне набирається вода а вона ставила мітку ,це для градусників і різних вимірювальних ємностей ,а потім від цієї мітки наносили шкалу ,якось так
Хай закохується тількі в ОлегівЦікаво, як вона обіграє ім'я слідуючого коханого?
Між іншим робоча схемаХай закохується тількі в Олегів![]()