Гато
Читач
- Дописи
- 20157
- Реакції
- 37330
- Бали
- 7740
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Про дзвінницю?)))Ти нормальний?????? Я про високе)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Про дзвінницю?)))Ти нормальний?????? Я про високе)))
Правильно він каже. Це теж серйозні речі...Ти нормальний?????? Я про високе)))
Стремянку дать?) Или в личку ко мне и Френку хочешь?)) Хотя он заднюю включит...Ти нормальний?????? Я про високе)))
Аааа, я то думав що простітутка коротконога))))) а то тіпа на каблах?)))Ти нормальний?????? Я про високе)))
А можна???? Давай!!!!Стремянку дать?) Или в личку ко мне и Френку хочешь?)) Хотя он заднюю включит...
Шо не дотягуєшся?... Бедняга...простітутка коротконога)))))
Приходиться її на вєсу тримати, в мене 187см росту))))Шо не дотягуєшся?... Бедняга...
Мы на стадии, когда я подросток, а он дядька опытный и грамотный. Он все знает и понимает. И все просчитывает. И юриста Диму мы тоже зря заклеивали, потомуша он тоже умный.А можна???? Давай!!!!
Ну все правильно, не дотягуєшся вниз....Приходиться її на вєсу тримати, в мене 187см росту))))
Ну свиснеш, якщо що)))Мы на стадии, когда я подросток, а он дядька опытный и грамотный. Он все знает и понимает. И все просчитывает. И юриста Диму мы тоже зря заклеивали, потомуша он тоже умный.
А как же пила?))))Болгарку я привезу.)))
А тепер прікол. Я на тиждень недоношений)))))) 187сантиметровий недоносок і 84 кг ваги в мої 30 рочків)))Ну все правильно, не дотягуєшся вниз....
О вимахав на смальці...
Он мне о Шарикове видосик кинул...Ну свиснеш, якщо що)))

Фігасє недоросль))А тепер прікол. Я на тиждень недоношений)))))) 187сантиметровий недоносок і 84 кг ваги в мої 30 рочків)))
Ска, прям вечер откровений.)А тепер прікол. Я на тиждень недоношений)))))) 187сантиметровий недоносок і 84 кг ваги в мої 30 рочків)))
Отобрать и поделить?Он мне о Шарикове видосик кинул...![]()
бл, мені точно треба до вас))) Він скучив за доброю феєчкою форуму)))Он мне о Шарикове видосик кинул...![]()
Я так понимаю у жіночої половини ще одне питання назріло, но спитати стісняютьсяА тепер прікол. Я на тиждень недоношений)))))) 187сантиметровий недоносок і 84 кг ваги в мої 30 рочків)))

Хз. Не стал смотреть. Скорее всего да. Но теперь я его точно буду называть товарищем Шариковым))Отобрать и поделить?