Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Дивлячись з якого боку "дишла" опинитисьВ тому ж і біда, що закони як дишло
Ти мені на совість не тисни. Я їм все віддавДивлячись з якого боку "дишла" опинитись
*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Ти і совість несумісні речі, тож мова не про тебе.Ти мені на совість не тисни. Я їм все віддав![]()
Хто бачив краще, хай тому повилазитьТи і совість несумісні речі, тож мова не про тебе.
Не у всіх така бестижа морда ліца як в тебе.
Іди працюйТак ,то все до сра..и ,пішов я за пивчанським ,ато пів вихідного дня вже пропало- проспав![]()
проспав це не пропало. мені б таке щастя,пішов я за пивчанським ,ато пів вихідного дня вже пропало- проспав![]()

Сходи, пока снегом не замело)) Или у вас нету метели?)Так ,то все до сра..и ,пішов я за пивчанським ,ато пів вихідного дня вже пропало- проспав![]()
Глибока твоя філософіяТак ,то все до сра..и
З ранку як їхав з роботи був морозяка ,а оце навіть у вікно не виглядав ,та мені і йти не далекоСходи, пока снегом не замело)) Или у вас нету метели?)
Точно філософія?Глибока твоя філософія
То висновок ,не хфілософіяГлибока твоя філософія
Пиво на морозі і в заметіль-саме воно!З ранку як їхав з роботи був морозяка ,а оце навіть у вікно не виглядав ,та мені і йти не далеко
Хочуть/аргументують/програють/досвідосну вони ж хочуть не суму по договору, а + проценти поза строком + штрафи і прочу єресь. тому...
Та ,яж його не питиму на подвір'їПиво на морозі і в заметіль-саме воно!
Букву "і" заміни першу на "а".Точно філософія?
У нас метёт с утра. Даже собака гулять не захотела. Вышла посмотрела на меня, типа ты что прикалываешься, развернулась и пошла обратно))З ранку як їхав з роботи був морозяка ,а оце навіть у вікно не виглядав ,та мені і йти не далеко
В сугробі перед магазом?Та ,яж його не питиму на подвір'ї