Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ще яка прошаренаА ти прошарена, залізниця![]()
А что всем сопли вытирать?) Может я и резкая и иногда грубая. Но это больше имеет пользы, чем вытирать сопли и жалеть собеседника. Особенно если видишь, что собеседник давит на жалостьВона просто життєдайна.
Скажу досвід,вийде якась пошлятина. Хай буду прошарена. Це продвинута,ага?А ти прошарена, залізниця![]()
Ще яка прошарена![]()
Продвинута ,агаСкажу досвід,вийде якась пошлятина. Хай буду прошарена. Це продвинута,ага?
![]()

Пффф... тобі теж 16?Скажу досвід,вийде якась пошлятина. Хай буду прошарена. Це продвинута,ага?

В залізниці? Так.Продвинута ,ага![]()
Старість все ж...А что всем сопли вытирать?) Может я и резкая и иногда груба. Но это больше имеет пользы, чем вытирать сопли и жалеть собеседника. Особенно если видишь, что собеседник давит на жалость
Пффф... тобі теж 16?![]()
Перша смерть пацієнта це завжди шок. А потім звикаєш.Старість все ж...
Довго згадував слова "ятрогенний плив". Люблю таке. А діє як... Мєчта. Пєсня.
Не має реакціїПерша смерть пацієнта це завжди шок. А потім звикаєш.
Ну, зазвичай, в нас такого не було...Перша смерть пацієнта це завжди шок. А потім звикаєш.
А давай поговорим про твою продвинутість. В чому ти продвинутий?Продвинута ,ага![]()
Скучаешь?)А де це наш не керований Котисько ,мовчки читає і думає - зась Вас ....
Я бачив ,твоїх пацієнтів ,у нас ,там є будинок інтернатНу, зазвичай, в нас такого не було...
І на століВже 18+. Можна сеkсом займатись по дорослому,без трусів

Якийсь араб. Той що казав призначати ціну в пік хвороби.Хтось сказав, не пам'ятаю хто.
Щоб бідні не хворіли, а багаті не виздоровлювали.