Jusy
Перевірений
- Дописи
- 10173
- Реакції
- 18521
- Бали
- 7065
Jusy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Пугаешь?)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Пугаешь?)
В мене є 150 метрів провода, обжимка і конектора)Да нет, не подумает он, про то что ты))
Обжимка, коннектора, пачкорд- какие интересные и новые для меня слова))В мене є 150 метрів провода, обжимка і конектора)
Пачкорд зробить швидше, ніж їхати 5 годин))
В твої краї треба їхати десь з травня по жовтень. Цікаво було б взимку, коли крига стане, але то вже на другий раз)
Не треба гуглитиОбжимка, коннектора, пачкорд- какие интересные и новые для меня слова))
Да скучно в моих краях, хочь в мае, хочь октябре))
Не буду, я в этом всеравно не разбираюсь.)) Даже если и прочитаю значение этих слов))Не треба гуглити
Може треба вінду переставити?
Вислати готову флешку?![]()
Не знаю кому як, а от мені саме для цього і треба інтернет....
Але треба образ, який запустить емулятор ключа, а не випаде в синій екран... А ще в подальшому має стати 11 вінда 64....
Я в 20 році хотів об'їхати всі каньйони і кар'єри України. Харківська, Сумська, Полтавська і частково Київська вже проїхав... Залишається їхати далі на південь. Колись думав по дорозі на Олешки заїхать...Обжимка, коннектора, пачкорд- какие интересные и новые для меня слова))
Да скучно в моих краях, хочь в мае, хочь октябре))
Не піде... Раз від разу... Прога під хрюшу написана. Ключ теж. Режим сумісності рішає майже все. Не рішає ключ, який стартує нормально тільки на 7 32 базовій...Вислати готову флешку?
Ти не пиво п'єш..Я в 20 році хотів об'їхати всі каньйони і кар'єри України. Харківська, Сумська, Полтавська і частково Київська вже проїхав... Залишається їхати далі на південь. Колись думав по дорозі на Олешки заїхать...
Є там цікаві місця)
Не піде... Раз від разу... Прога під хрюшу написана. Ключ теж. Режим сумісності рішає майже все. Не рішає ключ, який стартує нормально тільки на 7 32 базовій...
На інших версіях визначається виключно як сентінел і потім всьо... Або синій екран, або не іде.
Тому бубен, варган і пиво. І надія на світле майбутнє. Бо нове залізо замовлено, а на нього хрюшу не поставиш...

Ой мля... Зараз не пиво)Ти не пиво п'єш..![]()
![]()
З моєї кружки?)Ой мля... Зараз не пиво)
Так. А що не так?) Мені лінь мить мою...З моєї кружки?)
Та пий,я дозволяю..)Так. А що не так?) Мені лінь мить мою...
За кем наблюдаешь?)
За порядкомЗа кем наблюдаешь?)
Что кто-то балуется?)За порядком