Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ага. Я вчора повівся на це...Привіт,Київстар домашній інет відновив ,мобільний зв'язок пока глухо
Я теж люблю такий контентПішов до знайомого качать 60 гіг.
Інтернету не було, тому вкачали 9 кілограм темного...
качать 
Вдома я не сильно таке люблю... Краще б сотку чогось міцного бахнув і все було б норм, а то якось і досі качає... З боку на бік...Я теж люблю такий контенткачать
![]()
Ти печінці розгрузочні дні робив?Вдома я не сильно таке люблю... Краще б сотку чогось міцного бахнув і все було б норм, а то якось і досі качає... З боку на бік...
АналогічноВдома я не сильно таке люблю... Краще б сотку чогось міцного бахнув і все було б норм, а то якось і досі качає... З боку на бік...

Так. Навіть чай пив. І воду мінеральну. Разок навіть ряжанку.Ти печінці розгрузочні дні робив?

У нас тоже уже появился, кроме мобильного Киевстара правда))Хеллоу, ходіть до нас, у нас тирнету завались![]()
У мене дві сім карти Київстар і Лайф. Так Київстар ще глухо.У нас тоже уже появился, кроме мобильного Киевстара правда))
Домашний Киевстар уже есть у меня. А вот с симкой глухо. У меня вторая водафонУ мене дві сім карти Київстар і Лайф. Так Київстар ще глухо.
От так само мене вчора заманили...уже не есть у меня
"Не" исправила, я её ошибочно написала. Есть домашний интернет, можешь сегодня заманываться))От так само мене вчора заманили...
Частку "не" не побачив...
Ти на півставки в ТЦК працюєш?Хеллоу, ходіть до нас, у нас тирнету завались![]()
Штатна стрілочницяТи на півставки в ТЦК працюєш?
У меня ещё нетуЧернігівська ..Київстар є
Тількі дзвінки,інтернету поки що нема...У меня ещё нету
У меня пишет, что сигнала нет. Но читаю, что в некоторых в городе, уже появляется связьТількі дзвінки,інтернету поки що нема...