Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37332
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Терентій Нікіфорович, ти круглі окуляри носиш?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не ношу взагаліТерентій Нікіфорович, ти круглі окуляри носиш?
А чому питаєш?Терентій Нікіфорович, ти круглі окуляри носиш?
Думаю из-за того, что Роман напитки путает)) Это моё предположениеА чому питаєш?
А може тому, що круглі окуляри були у сліпого кота Базіліо.Думаю из-за того, что Роман напитки путает)) Это моё предположение
Возможно.А може тому, що круглі окуляри були у сліпого кота Базіліо.
Не думаю, Роман дуже прицізно вибирає алкоголь.Возможно.
Я вообще про другие очки подумала, про те что с толстыми линзами. Человек с нормальным зрением в них плохо видит. Вот и Ромка в них в магазине ходит.
Ну тогда хзНе думаю, Роман дуже прицізно вибирає алкоголь.
Нічого я не плутаю. То чиєсь зло колдунство і якась магія.Думаю из-за того, что Роман напитки путает)) Это моё предположение
Думаю новогоднее чудо, новый год скоро))Нічого я не плутаю. То чиєсь зло колдунство і якась магія.
Або ж новорічне чудо)
Але знаю фору пляшки, приблизну вагу і навіть в незнайомих магазинах +/- непогано орієнтуюсь по розкладках товару на полицях)плохо видит.
Думаєш злий і зелений по мою душу прийшов?)Или это так Гринч балуется, бутылки меняет.
Это его касса подкупила, мстят тебе за какахи))Думаєш злий і зелений по мою душу прийшов?)
Грінч би оцінив такі приколи))Это его касса подкупила, мстят тебе за какахи))
В чию магію ,і чи вона є ,та магіяТреба вірити в магію,магли
Тобто всяка фігня на касі в алкоголь сама собою перетворюється?В чию магію ,і чи вона є ,та магія
Фігня то бумажки , за які ми купляємо алкоголь ,а свято - то наш настрій ,який ми створюємо собі і оточуючимТобто всяка фігня на касі в алкоголь сама собою перетворюється?