Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ти теж шукаєш?
Вам всім станки продавайТи нормальний, дорослий чоловік, симпатичний, невже така проблема знайти живу жінку?
Ти забув де знаходишся? Ми аферисти!Вам всім станки продавай
Якось не доводилось, в мене все скучнішеТи теж шукаєш?
Про що?А Мудра знає?
Ти хочеш сказати, що я не такий? Ну дякуюМи аферисти!
Чому не в цьому?Ти забув де знаходишся? Ми аферисти!
А Тоні нехай в іншому місці шукає.
Що ти їш багато попкорну і п'єш багато солодкої газованої води.Якось не доводилось, в мене все скучніше
Про що?
В тебе немає розових окуляр. І станка немаєТи хочеш сказати, що я не такий? Ну дякую
Вона мені не мама аби по попі щоразу даватиЩо ти їш багато попкорну і п'єш багато солодкої газованої води.
Гато, Ти чоловік з приданим!!!
Не забувай.

Да говори уже как есть, полюбоваться и подрочить))Не проблема ,а коли мужик відмовлявся помилуватися цицьками ?така наша натура
Фі! Ти ж леді! Кого вчили,що таке гуся дьоргать і змія душити?Да говори уже как есть, полюбоваться и подрочить))
Говорю как есть, без приукрашивания)) дрочка и есть дрочка, как бы вы её не называли))Фі! Ти ж леді! Кого вчили,що таке гуся дьоргать і змія душити?
Да говори уже как есть, полюбоваться и подрочить))
Десь здох останній єдинорогГоворю как есть, без приукрашивания)) дрочка и есть дрочка, как бы вы её не называли))
Єдинорожка ожив ?Любить

Не їжею єдиною.Від бичиних бамбулесів до придушить однооку змію... ну товариші мошейнікі ви млять і даєте![]()
![]()