Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вони ще вирішують чиї то будутьНу что и как, яйца уже приготовили?)

Вголос мовчиш?Я взагалі то мовчу..![]()
Здається я знайшов кандидатаВони ще вирішують чиї то будуть![]()
Які ви сьогодні добрі.
Я без цицьок.
А зазвичай прям ангелики цицькаті
То твої проблеми, головне німб з вух підіймай вчасноЯ без цицьок.
Мовчки не коментую..)Вголос мовчиш?
Здається я знайшов кандидата

А зазвичай прям ангелики цицькаті
Та перевів увагу на більш цікаві частини супового наборуЯ щось пропустив?

Я скільки часу вимагав фотки, а тут такі новини. Старію,мляТа перевів увагу на більш цікаві частини супового набору![]()
Піднімається самостійнопідіймай вчасно
Так не вымагать нужно было, а вежливо попросить))Я скільки часу вимагав фотки, а тут такі новини. Старію,мля
Я просив) недостатньо ввічливо?)Так не вымагать нужно было, а вежливо попросить))
Ото я часу наекономив))
Когда ты просил, не помню))Я просив) недостатньо ввічливо?)
Ото я часу наекономив))
В платтячку) я здалека заходив)Когда ты просил, не помню))
Не витрачай дарма слова. Від інструктора стрілочників нічого не доб'єшсяВ платтячку) я здалека заходив)
То до Touni. Де я і де ввічливість?Так не вымагать нужно было, а вежливо попросить))
В мене майбутня теща в Укрзалізниці працює. Я маю досвід поводження з такими людьми)))Не витрачай дарма слова. Від інструктора стрілочників нічого не доб'єшся
Підфартило так підфартилоВ мене майбутня теща в Укрзалізниці працює. Я маю досвід поводження з такими людьми)))
А я хотела фото на авку поставить, но раз не трать время, то и не буду))Не витрачай дарма слова. Від інструктора стрілочників нічого не доб'єшся
То до Touni. Де я і де ввічливість?