Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Філософія тверезості ))Приймаємо реальність такою яка вона є
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Філософія тверезості ))Приймаємо реальність такою яка вона є
Не давай включимо зоро ,і ой ,що робити ,кому писатиФілософія тверезості ))

Всі люди різні... не всі ж такі як ти по*уїсти ))Не давай включимо зоро ,і ой ,що робити ,кому писати![]()
Тааак не зрозумів ,а чому Ви мене тут навчали ? Не всіВсі люди різні... не всі ж такі як ти по*уїсти ))
Ну явно не токарній справіТааак не зрозумів ,а чому Ви мене тут навчали ?
Так ,не токарній справі ,не зрозумів - щось трапилосьНу явно не токарній справі
Був сьогодні у власника кантори. Викликали на ковер. Попав під поганий настрій.Тааак не зрозумів ,а чому Ви мене тут навчали ? Не всі
Ну і мені ,поx.не на все ,і можливо я дуже переймаюсь всім і усіма ,але ж то не можна показуватиБув сьогодні у власника кантори. Викликали на ковер. Попав під поганий настрій.
Я сказав що мені поx на настрій і ми поспілкувались. Плодотворної.
Підвищення мені не дали. Бус не забрали. Лише заправили знову до повного і записали на ремонт коробки. Трохи підняли зп.
Але... поx. Мені треба підвищення в кінці зими. Тому поx. Поки що нехай буде як є)
Про такий поx тут писали, а не поx абсолютно на все)) поx тільки на кантори) і на те що всі мужики то козли)
Бєєєна те що всі мужики то козли)
Викладай у фотоале ж то не можна показувати
Бєєє
Викладай у фото

Не поранься
Був сьогодні у власника кантори. Викликали на ковер. Попав під поганий настрій.
Я сказав що мені поx на настрій і ми поспілкувались. Плодотворної.
Підвищення мені не дали. Бус не забрали. Лише заправили знову до повного і записали на ремонт коробки. Трохи підняли зп.
Але... поx. Мені треба підвищення в кінці зими. Тому поx. Поки що нехай буде як є)
Про такий поx тут писали, а не поx абсолютно на все)) поx тільки на кантори) і на те що всі мужики то козли)
Ти з приватом порішав,пофігіст?Ну і мені ,поx.не на все ,і можливо я дуже переймаюсь всім і усіма ,але ж то не можна показувати
Вирішується ,я не пофігістТи з приватом порішав,пофігіст?
Зорро,де токаря дів?Вирішується ,я не пофігіст
Мурахи доїдаютьЗорро,де токаря дів?
Шкода комахМурахи доїдають
І хоти добра після цього ,комах шкода ! Єх Сенсей - а так дружилиШкода комах

І хоти добра після цього ,комах шкода ! Єх Сенсей - а так дружили![]()
Не можна невинних ображатиІ хоти добра після цього ,комах шкода ! Єх Сенсей - а так дружили![]()