Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
За те Дідусь з Іскателем щасливі. Можуть писати, скільки забажають.Драсть
Фсьо? Картинки не тут і тема вглохла?
Думаєш що їм чоловічі с!ськи подобаються?За те Дідусь з Іскателем щасливі. Можуть писати, скільки забажають.
І виставляти фото сісьок один одному.
Є така підозра?Думаєш що їм чоловічі с!ськи подобаються?
Я не можу знати, що їм подобається.Думаєш що їм чоловічі с!ськи подобаються?
Хто з чоловіків в такому признається?Є така підозра?
У кого вибору не будеХто з чоловіків в такому признається?
Прикопають гарненьким,здоровенькимОй ,а толку ,бережеш а воно взяло прилетіло і кому воно треба
Якщо знайдуть,то все фігня .Прокинувся від того що сниться мені оселедець,печена картопля,та перцовка ,і оце поки печатаю повен рот слиниПрикопають гарненьким,здоровеньким
Іди працюйЯкщо знайдуть,то все фігня .Прокинувся від того що сниться мені оселедець,печена картопля,та перцовка ,і оце поки печатаю повен рот слини![]()
Тоді най і на роботу в кастюмі блистєчім ходить. Завжди треба бути красівим.Прикопають гарненьким,здоровеньким
Та щаз ,в магазин по оселедець і перцовку ,бо дійсно таке відчуття що не ївTouni, таки ти егоїст. Не думаєш про людей в похоронці,які змушені будуть тобі макіяж робити
Іди працюй
До речі ,позавчора видали нову робу і лаптіДоді най і на роботу в кастюмі блистєчім ходить. Завжди треба бути красівим.
Фотоатчьот буде?Та щаз ,в магазин по оселедець і перцовку ,бо дійсно таке відчуття що не ївроків
Чого ? Оселедця та перцовкиФотоатчьот буде?
Ну не тебе ж в лаптяхЧого ? Оселедця та перцовки![]()