Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37332
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Тобто?Ну можна без коментарів ,а залишити тільки реакції
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Тобто?Ну можна без коментарів ,а залишити тільки реакції
Рогань это вообще как отдельный город в городе))) ее называли раньше Роганская республика по-моему))))Якраз пісню слухав "Рогань",тому і спитав
В музичній темі ,без коментарів - чи так не ?В смысле?)
А смысл тогда?В музичній темі ,без коментарів - чи так не ?
Теж слухав - прикольнаЯкраз пісню слухав "Рогань",тому і спитав
То як у нас Павло-Кічкас,а в народі КічманРогань это вообще как отдельный город в городе))) ее называли раньше Роганская республика по-моему))))
Я запропонував .А так прикольніше повідомлення прям залітаютьА смысл тогда?
Ну, посмотрим. Если х*рня, отключу эту опцию. Пока в режиме теста)Прикольно,тільки якщо буде багато писак-не встежиш
В теме или оповещение?У мене теж приходить повідомлення
Треба Євочку для перевіркиНу, посмотрим. Если х*рня, отключу эту опцию. Пока в режиме теста)
Открыл тему Музыка под настроение

Оповіщення на телефон, і якщо зайти на сайт,то на дзвіночку цифра. Цифви були і раніше. Оповіщення на тел не булоВ теме или оповещение?
Хм...Оповіщення на телефон, і якщо зайти на сайт,то на дзвіночку цифра. Цифви були і раніше. Оповіщення на тел не було
Может Вы на тему подписаны? Или нет?Оповіщення на телефон, і якщо зайти на сайт,то на дзвіночку цифра. Цифви були і раніше. Оповіщення на тел не було
Якщо на я сайті,то теж є звукове оповіщення
ПодписанаХм...
Может Вы на тему подписаны? Или нет?
Во, блин. Интересно. Эти функции вроде не должны были затрагиватьсяЯкщо на я сайті,то теж є звукове оповіщення
А, ну, тогда все правильно. Чтобы не приходили уведомления, нудно отписаться от темы или выключить пуш-уведомленияПодписана
ТакВо, блин. Интересно. Эти функции вроде не должны были затрагиваться
А, ну, тогда все правильно. Чтобы не приходили уведомления, нудно отписаться от темы или выключить пуш-уведомления
Вот, отключить Push
Та это можно сделать, но надо хорошо порыться в дополнениях к форумному движку. Но принял во внимание!А якби ще таку функцію,щоб на початку сторінки в темі можна було переходити на наступну сторінку чи в кінець теми.