Дід
Читач
- Дописи
- 59604
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139193
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хм, психолог по образованию, вроде не монотонно бубнью))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Хм, психолог по образованию, вроде не монотонно бубнью))
Дякую.Марину Грибанову послухай.
Ооо) мені треба психолог чи вже психіатр?Хм, психолог по образованию, вроде не монотонно бубнью))
Під неї фіг заснешДякую.
Я один раз побачила її лекцію для підлітків про наркотики. Вона дуже цікава, я просто не знала як її звати.
Не треба вони тобіОоо) мені треба психолог чи вже психіатр?
В тебе має бути поставлений голос. І ти будеш змушена монотонно говорити на лекціях, щоб не зірвати голос.Хм, психолог по образованию, вроде не монотонно бубнью))
Щоб всі поснулиВ тебе має бути поставлений голос. І ти будеш змушена монотонно говорити на лекціях, щоб не зірвати голос.
Як практикуючий тренер в сфері HR, про посталений голос згідна. Але про монотонність - однозначно ні. Слухачі або заснуть або вткнуть носи в телефони. Треба змінювати інтонацію в залежності від змісту текстуВ тебе має бути поставлений голос. І ти будеш змушена монотонно говорити на лекціях, щоб не зірвати голос.
Ось тут потрібно вчасно вставляти веселі оповідання про пацієнтів, час від часу, щоб задні ряди від сміху просинались.Щоб всі поснули
Або підзатильника вїбати?Як практикуючий тренер в сфері HR, про посталений голос згідна. Але про монотонність - однозначно ні. Слухачі або заснуть або вткнуть носи в телефони. Треба змінювати внтонацію в залежностісвід змісту тексту
Не мій метод. Тут я значно програю(( я ж леді)) так, максимум лящаАбо підзатильника вїбати?
Спасибо, пока консультация окулиста не нужна)) Но буду иметь ввиду, что кабинет окулиста дальше по коридору))
Я джентельмен ?я ж леді))
Мої вітання!Я джентельмен ?
Да ладно?)Я джентельмен ?
Зтанцювати можнаЯк практикуючий тренер в сфері HR, про посталений голос згідна. Але про монотонність - однозначно ні. Слухачі або заснуть або вткнуть носи в телефони. Треба змінювати інтонацію в залежності від змісту тексту
Зранку буда ледіНе мій метод. Тут я значно програю(( я ж леді)) так, максимум ляща
Хто перший повинен заходити в ліфт по правилам етикету, чоловік чи жінка?Я джентельмен ?
На афтерпатіЗтанцювати можна
Хто перший встав того і капціХто перший повинен заходити в ліфт по правилам етикету, чоловік чи жінка?
І хто перший виходить з ліфту?