- Дописи
- 17634
- Рішення
- 4
- Реакції
- 44774
- Бали
- 8415
Терентій Нікіфорович не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора, пані Єва)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Доброго вечора, пані Єва)
Ти просто краш ?Її сюди не запрошували !
А зранку знову аспірин пивом запивати...
Без мене не скучали?Доброго вечора, пані Єва)
Звісно скучали)Без мене не скучали?
По-перше хобот і печінка не пов"язані. Ми розмовляли про відпочинок від алкоголю.Чомусь на роботі Ти рекомендуєш мені берегти хобот ,щоб не намотало ,а тут питання трезвості ?![]()
НіЗвісно скучали)
Не будь занудоюПо-перше хобот і печінка не пов"язані. Ми розмовляли про відпочинок від алкоголю.
По-друге, все ж дам тобі відповідь на питання БЖД, ти його роботу бачив? Йому, на відміну від тебе, хобот берегти на робочому місці немає потреби.
Дєвочка защємила мальчіка. Нонсенс.
А шо? Мої см на ротор не намотає) та і свій патрон тут не всім показував)Не будь занудою
Скучно , але їздили в ТЦ , потім вдома тусувалисьНе а ,не канає ))) Розповідайте ,як пройшов Ваш День народження - бо увесь хфорум на вухах !
Це не занудство, а роз"яснення непорозумілостей в діалогу коли впіхується хоботНе будь занудою
Акція закінчилася ,я не МФО які що місяця пропонуютьА шо? Мої см на ротор не намотає) та і свій патрон тут не всім показував)
Занудства ! Добре ,повага Старшим !Це не занудство, а роз"яснення непорозумілостей в діалогу коли впіхується хобот
Ой який ти не доступний ??
Ну всьо норм) я от вже поїв...Скучно , але їздили в ТЦ , потім вдома тусувались
Я багато готувала , бо мій хлопець постійно лише їсти і трахаця хоче
В якому місці я той, яким ти мене зараз назвав?Стрілочниця ,в діда навчилася ?
Ось так?Скучно , але їздили в ТЦ , потім вдома тусувались
Я багато готувала , бо мій хлопець постійно лише їсти і трахаця хоче