Touni
✩ Premium ✩
- Дописи
- 12218
- Реакції
- 16861
- Бали
- 3765
Touni не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Останнє редагування:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Якщо логічно думати, то чоловіки зраджують один з одним, якщо всі жінки вірні.

Подари йому вогнегасник...і краще аби порошковийСмотрю ты так не хочешь форума в телеге, что аж череп загорелся))
От ,не треба !)) Всі зрозуміли про що пост ! ??Якщо логічно думати, то чоловіки зраджують один з одним, якщо всі жінки вірні.![]()
Краще ,жигулівський чи зіберт ?Подари йому вогнегасник...і краще аби порошковий
Порошок не приємлемо ))))не вживаю !От ,не треба !)) Всі зрозуміли про що пост ! ??
Краще ,жигулівський чи зіберт ?
Хто про що... я про вогнегасник взагалі то писав, а не про пиво чи амфетаміни.Краще ,жигулівський чи зіберт ?
Порошок не приємлемо ))))не вживаю !
Тільки пиво ?сьгодні всі злі ? )Хто про що... я про вогнегасник взагалі то писав, а не про пиво чи амфетаміни.
Ну ,одну ))) подужаю а решта мимо )))
Не буду я тебе пиво дарить. Ни Зиберт, ни Жигулевское, огнетушитель тоже дарить не буду))Тільки пиво ?
Я в Тобі і не сумнівався ???Не буду я тебе пиво дарить. Ни Зиберт, ни Жигулевское, огнетушитель тоже дарить не буду))
Що не зраджував ?
Тю ,а проблема ? Стати приготувати ?))))Правда я сьогодні сковорідку не викладала?
![]()
Я художник, я так бачу.Чому ? А з чого рішила що підпишушь ?
Певно і мій так думає..Я валяюсь..П'ю..)Він прибирає і миє посуд..Ех@Touni, Touni, важко тобі буде, якщо ще раз женишся.
Це ,Ти раз дозволила собі ,чи декілька ? А коли ...)))Певно і мій так думає..Я валяюсь..П'ю..)Він прибирає і миє посуд..![]()
Напевно він тебе кохає !)))Певно і мій так думає..Я валяюсь..П'ю..)Він прибирає і миє посуд..![]()