Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

IMG_20230904_125801.webp

Якось не страдаю фігньою бути "хорошим" для "всєх в мірє". Ніколи не було думок хто і як про мене думає. Є певне коло людей і моя половинка, заради яких я звичайно щось стараюсь в міру своєї "конституції"... на всіх решта - наsрать, говорю як є і чесно.

Якось не страдаю фігньою бути "хорошим" для "всєх в мірє". Ніколи не було думок хто і як про мене думає. Є певне коло людей і моя половинка, заради яких я звичайно щось стараюсь в міру своєї "конституції"... на всіх решта - наsрать, говорю як є і чесно.
Всем хороший не будешь.
Я это уж очень хорошо знаю))))

Тримала картинку для тебе.
IMG_20230904_130824.webp

Поїдьте десь відпочивати на своє день народження,в відпустку.Кажіть всім,що зробили собі такий подарунок.А з рідними пізніше відсвяткуєте в сімейному колі.
Переглянути вкладення 131743

[POSTS=3000]Дик для цього треба щоб гроші подарували на днюху... ділемка))[/POSTS]

Якщо все твоє на місці залишилось, то мінет не такий і поганий був.
У нас один раз хірург шкіру пришивав до члена, яку відкусила партнерша хлопцеві.
Годувати дівчат потрібно.

Назад
Угорі