- Дописи
- 2086
- Реакції
- 5432
- Бали
- 953
Gwynblaidd не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Завтра скину фотку. Ще не домалював печаткуДа ну?..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Завтра скину фотку. Ще не домалював печаткуДа ну?..
А какие ещё доказательства есть?)Завтра скину фотку. Ще не домалював печатку
Всьо. Більше нема. Хіба на практиці перевіряти))))А какие ещё доказательства есть?)
Это что то типа этого?)Всьо. Більше нема. Хіба на практиці перевіряти))))

А що , з віросологом не вдалось, той зі мною не будеш?Навіть не буду сперечатися з досвідченим дегустологом)
Бачиш, що вірусолог безсильний перед моїми чарами))) З ким там сперечатися? А дегустологом, то зовсім інша історія)А що , з віросологом не вдалось, той зі мною не будеш?
Это что то типа этого?)![]()
![]()
![]()
В такой момент звук важен?)..Ну сідати не обов'язково хіба дуже хочеться, та й звук такий собі при цьому чувак видає))))
Скоріше не безсилий, а недостатньо ерудований і без критичного мислення)))) бо в тебе і справді сильні чари, важко опиратись)))Бачиш, що вірусолог безсильний перед моїми чарами))) З ким там сперечатися? А дегустологом, то зовсім інша історія)
Мля, а нє?))) Звуки знаєш як можуть розсмішити?В такой момент звук важен?)..
Канєшна, якби мені робили куні з таким звуком, я б від сміху чуваку зробив золотий дощ)))В такой момент звук важен?)..
Ну ты подумай...телефончик дам, если чо?Хм.. Интересно..)
Мля, а нє?))) Звуки знаєш як можуть розсмішити?
Да и не звуки точно)Скоріше не безсилий, а недостатньо ерудований і без критичного мислення)))) бо в тебе і справді сильні чари, важко опиратись)))
Чей, уточню..Ну ты подумай...телефончик дам, если чо?
Ой, яка мила стісняшка)))
І таке буваєОй, яка мила стісняшка)))

Иногда можно...)Ой, яка мила стісняшка)))
То тебе так від фрази про чари в краску кинуло? Оооо, бусінка , то я тепер знаю як тебе стісняти)))І таке буває![]()
Наївний такий ?То тебе так від фрази про чари в краску кинуло? Оооо, бусінка , то я тепер знаю як тебе стісняти)))