Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37332
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Збочена у тебе уяваНі, ти Попелюшка, поки все не доробить, на бал не поїде.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Збочена у тебе уяваНі, ти Попелюшка, поки все не доробить, на бал не поїде.
Котики не мають чим гратись. Пожаліємо бідних котиків."Не треба тобі сковородка" (с)
То ж не моя була фантазія. Я по дівчатахЯ тобі зранку вже писав![]()
Це не міняє того факта, що ти ізвращугаТо ж не моя була фантазія. Я по дівчатах
Млять я знову починаю нелюбити котиків ?Котики не мають чим гратись. Пожаліємо бідних котиків.
поки мудра не бачить 
Навіть моїх переплюнулаМлять я знову починаю нелюбити котиків ?
Ця істота нині в 3:59 своє "мнєу" у вікно засунула
Прийдеться її покатати в стіралціпоки мудра не бачить
![]()
Так ти розумієш яка зараза : в домі влітку ночувати не хоче, тусується на подвір"ї... звечора погодуєм і ще корм насиплю в її тарелю і покладу біля вхідних дверей... але ж 6лядддд їй треба вже в 4 ранку поздоровкатись .... цукаНавіть моїх переплюнула
Якого кєра ти спиш і дамі уваги не приділяєш?Так ти розумієш яка зараза : в домі влітку ночувати не хоче, тусується на подвір"ї... звечора погодуєм і ще корм насиплю в її тарелю і покладу біля вхідних дверей... але ж 6лядддд їй треба вже в 4 ранку поздоровкатись .... цука![]()
Приділю.Якого кєра ти спиш і дамі уваги не приділяєш?

слабо... ні тобі китайської вази ухайдоканої, ні плазми вдрєбєзгі ... крч ??Вечірній тигидик.
Переглянути вкладення 130187
Плазму на стіну ,а от вазу - хтозна ?слабо... ні тобі китайської вази ухайдоканої, ні плазми вдрєбєзгі ... крч ??
Може вже нічого не залишилось, все перебили.слабо... ні тобі китайської вази ухайдоканої, ні плазми вдрєбєзгі ... крч ??
Плазму на стіну ,а от вазу - хтозна ?