Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
То правильно. Спочатку чуже,а потім кожен своєА я хз?..Я в гостях)
Не ,ну а що ))) і я ,тупенький почитаю і чомусь навчуся
I Am.
( вже без артикля)
А що? Не хитрий ? Сенсей - не розачоровуй мене !Ти нічого не поплутав?
Треба було в школі вчити абетку, а не вдома по відіку і романтичним хвільмам німецьку вчитиНе ,ну а що ))) і я ,тупенький почитаю і чомусь навчуся![]()
Так він тільки три слова вивчить.Треба було в школі вчити абетку, а не вдома по відіку і романтичним хвільмам німецьку вчити![]()
Вредний ! Як взагалі з тобою можна ?...Треба було в школі вчити абетку, а не вдома по відіку і романтичним хвільмам німецьку вчити![]()
А если разочарует?) Нажмёшь delete и удалишь со его портрет со всех носителей?)Сенсей - не розачоровуй мене !
От ,же ш - до Тебе не перейду і ??А если разочарует?) Нажмёшь delete и удалишь со его портрет со всех носителей?)
Ці три слова нам передаються з молоком матері ?Так він тільки три слова вивчить.
Тааааак ,пробував вчити німецьку в школі ))))Треба було в школі вчити абетку, а не вдома по відіку і романтичним хвільмам німецьку вчити![]()
А я разве тебя звала?)От ,же ш - до Тебе не перейду і ??
З Дідом німецьку вчити? Ти сьогодні в ударіВредний ! Як взагалі з тобою можна ?...
Ні ,з дідом хіба по сто !З Дідом німецьку вчити? Ти сьогодні в ударі
Знаю. Горжусь.Вредний
Як взагалі з тобою можна ?...

Більше не ризикуйНі ,з дідом хіба по сто !
Я німецьку трохи гірше знаю ніж іспанськуЗ Дідом німецьку вчити? Ти сьогодні в ударі

Знаю. Горжусь.
зазвичай я сам обираю... але то тебе не стосується

Правильно побудоване речення... продовжуйНі ,з дідом хіба по сто !

По двісті ,а можна і три...,ага зараз хтось нагряне і все ?Правильно побудоване речення... продовжуй
![]()
А що ? З тобою каші ні !Більше не ризикуй
Ага ,щас - повішу носа і буду стогнати ??
Вечір стає цікавим.