Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37332
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Тоді вже краще ще два.Ще один повісь
Каждому коту по градуснику)) У тебя ж 4 кота, да?)Тоді вже краще ще два.
Щоб разом було чотири.
Котам градусники не потрібні, я їх з хати не випускаю. Я мала на увазі, як у мусульманина 4 жінки. А у мене 4 градусники.Каждому коту по градуснику)) У тебя ж 4 кота, да?)
Про мусульман не подумала))Котам градусники не потрібні, я їх з хати не випускаю. Я мала на увазі, як у мусульманина 4 жінки. А у мене 4 градусники.
Не знають, я раніше них приходжуКолеги про неї знають?
Я про доброту взагаліНе знають, я раніше них приходжу
[POSTS=3000]СтопудовоКотам градусники не потрібні

Я тільки з однією колегою ділюся вкусняхами, а з іншими не ділюся, бо я з ними не дружу.Я про доброту взагалі
А вас там багато сидить?Я тільки з однією колегою ділюся вкусняхами, а з іншими не ділюся, бо я з ними не дружу.
В нього такі очі! Що ти там йому показував?*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Із тих, що я знаю то майже 100, а загальний штат 400вас там багато сидить?
Извиняюсь конечно)) А где вы сидите?)Із тих, що я знаю то майже 100, а загальний штат 400
На крані, я як зараз по модному пишуть оператор баштового крану)Извиняюсь конечно)) А где вы сидите?)
На крані, я як зараз по модному пишуть оператор баштового крану)
Вона.В нього такі очі!
Що трапляється з котами, які систематично будять своїх газдів о 4:40 ранкуЩо ти там йому показував?
Живуть довго і щасливо навідміну від господарівЩо трапляється з котами, які систематично будять своїх газдів о 4:40 ранку
Живуть довго і щасливо навідміну від господарів
Треба всім роздавати, а самій не їсти… нехай всі ці люди будуть жирними, окрім Вас)Я тільки з однією колегою ділюся вкусняхами, а з іншими не ділюся, бо я з ними не дружу.
До чого тут баня?
Ти вже зібрався? Помився і закутався у простиньку?