Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Галичани то до Львова в ту сторону, гуцули живуть Закарпатська, Івано-Франківська і Чернівецька області, потім ще бойки і лемки. Нижні райони Закарпаття то гайналі.
Я не знавець історії, у мене поверхневі знання.

*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Мене теж радує. Особливо в студентські роки, коли приїхали дівчата з усієї області. У нас суржик, від села, до села різний.

Мене теж радує. Особливо в студентські роки, коли приїхали дівчата з усієї області. У нас суржик, від села, до села різний.
Та пам"ятаю як мені бубуля на базарчику каже : хупавий купи морелі... я думав мене обматюкали ))))
Захід цікавий.

І зовсім забула про русинів, це до рашки немає ні якого відношення, а до словаків. В русинство грається наша інтелігенція і періодично їх трусить СБУ за сепаратизм.

Та пам"ятаю як мені бубуля на базарчику каже : хупавий купи морелі... я думав мене обматюкали ))))
Захід цікавий.
Казали мені: никай до визуру... Никати то ніби ховати по нашенські.Що ховати,куди ховати. А воно, мля, значить подивись у вікно

Казали мені: никай до визуру... Никати то ніби ховати по нашенські.Що ховати,куди ховати. А воно, мля, значить подивись у вікно
Тут місцеві кажуть - никайся в оболок- дивись у вікно.
Якщо чесно, я сама інколи не розумію про що говорять. Тому краще перепитати, щоб не попасти в смішну ситуацію.

Тут місцеві кажуть - никайся в оболок- дивись у вікно.
Якщо чесно, я сама інколи не розумію про що говорять. Тому краще перепитати, щоб не попасти в смішну ситуацію.
Ще мене потішило.коли пацани з сусідніх сел один одного не розуміли. У одного ріпа у іншого крумплі...

IMG_20230710_234401-world11.spcs.bio.webp

Назад
Угорі