Touni
✩ Premium ✩
- Дописи
- 12217
- Реакції
- 16863
- Бали
- 3765
Touni не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А для компоту сковорідка і не треба )))Ципа
Все одно сковорідку не пришлю
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А для компоту сковорідка і не треба )))Ципа
Все одно сковорідку не пришлю
Ксені требаА для компоту сковорідка і не треба )))
А кабачкі на чому жаритиА для компоту сковорідка і не треба )))
Так я ж і кажу,що компот з кабачків-збочення!
Ось і їж з магазину, невідомо з чого ананасовий компот.Так я ж і кажу,що компот з кабачків-збочення!
Нема меж твоїй доброті!!Ось і їж з магазину, невідомо з чого ананасовий компот.
Все ,довів жінку до ручки! Не буде тобі компотів !??Нема меж твоїй доброті!!
А я,не спіціально ))))та тут же в куточку !))),ого так там і статус - завсегдатай ,но він же ні чого не дає ?))))То ж не пиво,переживу
Touni, скорострєл,ти коли встиг 1600 повідомлень настрочити?
Так на приколах скоро станеш експертом)))А я,не спіціально ))))та тут же в куточку !))),ого так там і статус - завсегдатай ,но він же ні чого не дає ?))))
Переглянути вкладення 128476То ж не пиво,переживу
Touni, скорострєл,ти коли встиг 1600 повідомлень настрочити?
Так я і не закриваю компотів. Я лінтяйка. Вершина моїх талантів, заморозити фрукти і ягоди в морозильну камеру і зимою зварити компот. Ананасів і рябчиків немає.Все ,довів жінку до ручки! Не буде тобі компотів !??
Та з вами да ,я у вільний час багато читаю форум ,із земляків старих мабуть пару чоловік залишилось !)Так на приколах скоро станеш експертом)))
А чому вершина ? Провести пів літа на кухні з концервацією ,а потім викидати бо ніхто не їсть ,або стоятиме роками ,то таке !)))Переглянути вкладення 128476
Так я і не закриваю компотів. Я лінтяйка. Вершина моїх талантів, заморозити фрукти і ягоди в морозильну камеру і зимою зварити компот. Ананасів і рябчиків немає.
Та ну нафіг такого термінатора !)) І спати буду завтра десь о 7 ранку ??Добру Фею вам хлопці на ніч, щоб снились хороші сни.
Переглянути вкладення 128481
Ти такий перебірливийТа ну нафіг такого термінатора !)) І спати буду завтра десь о 7 ранку ??
Безмежна добротаДобру Фею вам хлопці на ніч, щоб снились хороші сни.
Переглянути вкладення 128481
Який є ??,це мені за компот ??Ти такий перебірливий
Качечок немає.Безмежна доброта
Так мені самій компот не сподобався. Я їм тільки смажені кабачки.Який є ??,це мені за компот ??