Дід
Читач
- Дописи
- 59590
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139171
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я іншої віри,у нас все на багато цікавіше
Ну це зовсім друге ! То пітух - у нього був свій замисел ,він показав піда#*м що в разі нашого наступу до моцькви дійдемо за сутки і супротиву не буде ,бо немає чим ,це сугубо моя думка !
Ех молодість, молодість.Буває ,буває людина подобається і без горілки ,а буває - краще нажруся но не залізу !))
В огонь бросаете?)Я іншої віри,у нас все на багато цікавіше
Я не молодий по паспорту ,писав - обморило паспотистку ,мені 45 !ну є принципи ,повага до себе !Ех молодість, молодість.
Є таке слово треба.
Життя дуже дивна річ, інколи ти зверху, а інколи і внизу. Так що не зарікайся.
ЧерезВ огонь бросаете?)
А если не перелетит
Є ще кілька варіантівЕх молодість, молодість.
Є таке слово треба.
Життя дуже дивна річ, інколи ти зверху, а інколи і внизу. Так що не зарікайся.
Вогняною водою хрестятьсяВ огонь бросаете?)
Знач слабакА если не перелетит
Так у Гато сейчас крещение))Вогняною водою хрестяться
Смішно. У Гато зараз Купала. Якраз час через вогонь стрибатиТак у Гато сейчас крещение))
Ну ты ж не слабак, справишься?)Смішно. У Гато зараз Купала. Якраз час через вогонь стрибати
Без трусів не стрибай... хочаСмішно. У Гато зараз Купала. Якраз час через вогонь стрибати
А із поваги до жінки?Я не молодий по паспорту ,писав - обморило паспотистку ,мені 45 !ну є принципи ,повага до себе !
Я не молодий по паспорту ,писав - обморило паспотистку ,мені 45 !
Ховай магнітолу - гаси хвари ) жалість ні ! Вже доказав що не хлоп ,так життя не чорно - біле ...А із поваги до жінки?
А із жалості?
А щоб доказати, що ти ще хлоп?
Варіантів може бути море.
Життя не чорно-біле.
Буде жарений хоботок )Без трусів не стрибай... хоча
Вже доказав що не хлоп

Яєшня з бекономБуде жарений хоботок )
Переглянути вкладення 128356Ховай магнітолу - гаси хвари ) жалість ні ! Вже доказав що не хлоп ,так життя не чорно - біле ...
?,Ну трошки не так зрозумів ,хлоп - хлопчик ???
Та ,не правильно зрозумів ,хлоп - хлопчик ?
Яєшня з беконом