- Дописи
- 17639
- Рішення
- 4
- Реакції
- 44774
- Бали
- 8415
Терентій Нікіфорович не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Більше другого)Це ж який розмір має бути. .![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Більше другого)Це ж який розмір має бути. .![]()
Ти там того...Не відволікайсяБільше другого)

Мне рассказывали, что ставишь рюмку, наливаешь туда алкоголь, вылазит на мужчину сверху и выливаешь ему в рот))Це ж який розмір має бути. .![]()
А рюмка для чого?Мне рассказывали, что ставишь рюмку, наливаешь туда алкоголь, вылазит на мужчину сверху и выливаешь ему в рот))
Мені треба срочно п'ющего мужчину, щоб спробувати..)Мне рассказывали, что ставишь рюмку, наливаешь туда алкоголь, вылазит на мужчину сверху и выливаешь ему в рот))
Нопоїть і налить в рот?)Мені треба срочно п'ющего мужчину, щоб спробувати..)
Ага ,щось таке підозріле )))Нопоїть і налить в рот?)
Для колы))А рюмка для чого?
Угу...)Нопоїть і налить в рот?)
Это ты с моими подружками ещё не знаком)) точнее с одной (другие более адекватные) у нее там такие фантазии, особенно с алкоголем))Ага ,щось таке підозріле )))
Тута таких не має ))))Мені треба срочно п'ющего мужчину, щоб спробувати..)
А познайомиш ?))Это ты с моими подружками ещё не знаком)) точнее с одной (другие более адекватные) у нее там такие фантазии, особенно с алкоголем))
Резко все трезвиниками стали))Тута таких не має ))))
Если хочешь, то познакомлю))Тута таких не має ))))
А познайомиш ?))
Та щось до купи не зберусь ,поспав ,поїв знов поспав ,а зараз хожу як наркоша ))))Резко все трезвиниками стали))
Если хочешь, то познакомлю))
Бывает))Та щось до купи не зберусь ,поспав ,поїв знов поспав ,а зараз хожу як наркоша ))))
Біда лиш в тому,що чекушка буде теплаХочу собі додому такий автомат.. ти кидаєш туди монетку, а тобі чекушку з-під цицьки)
Просив би получку видавати одразу монетками)
А чо гусю не так?
Можно льда добавить прямо в автомат))Біда лиш в тому,що чекушка буде тепла
А чо гусю не так?
Напрям твоїх думок мені подобаєтьсяМожно льда добавить прямо в автомат))
Я знаю))Напрям твоїх думок мені подобається