- Дописи
- 23199
- Рішення
- 1
- Реакції
- 46801
- Бали
- 7740
Шушаніка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Лікуюсь 100 грамами з перцем..![]()
Тут вроді п'ятниця.... Сподіваюсь всі відпочивають)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Лікуюсь 100 грамами з перцем..![]()
Тут вроді п'ятниця.... Сподіваюсь всі відпочивають)
А про стріпер не знала)що таке автомати,і пзв,і січення проводки,і види цоколів..![]()
Будьмо)Лікуюсь 100 грамами з перцем..![]()
Сказав би по іншому,то б знала)А про стріпер не знала)
Будьмо)
Гральні бл.Які ,автомати бувають різні ,так
Так ,там пост був про просту розеткуГральні бл.
Ми про електрику розмовляли.
Автомат який виключає можливість бути токнутим йобом при заміні тієї розетки, вимикача чи будь чого в домі.Так ,там пост був про просту розетку
В мене узо вирубала всю квартиру при відкинутій фазі з автомата. Вумний ска. Втрати по нулю на землю висікав. Довелось повністю все відкинути з щита... А от про включення на тест забував...Автомат який виключає можливість бути токнутим йобом при заміні тієї розетки, вимикача чи будь чого в домі.
Зазвичай знаходиться біля електролічильника.
Не дякуй
Без настрою ? Розетку міняю ,ремонтую сам ,автомати теж ,якщо вони не опломбованіАвтомат який виключає можливість бути токнутим йобом при заміні тієї розетки, вимикача чи будь чого в домі.
Зазвичай знаходиться біля електролічильника.
Не дякуй
Та ніБез настрою ?
ДобреРозетку міняю ,ремонтую сам ,автомати теж ,якщо вони не опломбовані
Узо прикольна штука кншнВ мене узо вирубала всю квартиру при відкинутій фазі з автомата. Вумний ска. Втрати по нулю на землю висікав. Довелось повністю все відкинути з щита...
А от про включення на тест забував...
Автомати не пломбують.. Хіба вхідний..Без настрою ? Розетку міняю ,ремонтую сам ,автомати теж ,якщо вони не опломбовані
Ох не про те ми говоримо в вечір п'ятниці)))Автомати не пломбують.. Хіба вхідний..
Колись пришлось лізти і туди ,відгорів провід ,телефонував - дали дозвіл ,а потім приїхали поставили пломбу ,хоча це їхня роб.Автомати не пломбують.. Хіба вхідний..
А мені байдуже ,я на роб.Ох не про те ми говоримо в вечір п'ятниці)))
Не про ті пломби та автомати.....
Пломбують.Автомати не пломбують..
Ні ,я, токар ))))Одни электрики собрались))
Ох не про те ми говоримо в вечір п'ятниці)))

Я геофізик-польовик)Одни электрики собрались))
Ти хоч новий метод лікування зубів відкрити?Ох не про те ми говоримо в вечір п'ятниці)))

Було) лікував я зуби на роботі "зриваючи пломби")Ти хоч новий метод лікування зубів відкрити?![]()