- Дописи
- 17639
- Рішення
- 4
- Реакції
- 44774
- Бали
- 8415
Терентій Нікіфорович не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вже написав,доки він отримав 29.05, на сьогодні результату нуль. Сума нічогенька за 4 написиГато, їду по виконавчий лист. Буду повертати. В Калініна є знайомий виконавець в Києві. Буду до нього писати.
Я б не чекав так скоро. Відкрити виконавче... Перевірити наявність рахунку. Надіслати вимогу. І так кожному з чотирьох. Це якщо все гладко буде.Вже написав,доки він отримав 29.05, на сьогодні результату нуль. Сума нічогенька за 4 написи
Хз про шо ти. Шо вродило те і єДядьки,щось ви не теє постите.
Дядько адвокат переконував,що то швидше буде. Та й пофіг. Джин ще є, переживемоЯ б не чекав так скоро. Відкрити виконавче... Перевірити наявність рахунку. Надіслати вимогу. І так кожному з чотирьох. Це якщо все гладко буде.
Яке ростило,таке й вродилоХз про шо ти. Шо вродило те і є
Джин пил ты, а голова почему-то болит у меня))Джин ще є, переживемо
І я тепер маю почуватись винним?Джин пил ты, а голова почему-то болит у меня))
Як скажеш. Судячи з останніх новин,скоро звільнять залишки моєї хатки. Там вже й вирощуЗавідуй мовчки №4![]()
По желанию)) Хочешь чувствуй, хочешь нет))І я тепер маю почуватись винним?
Як скажеш. Судячи з останніх новин,скоро звільнять залишки моєї хатки. Там вже й вирощу
Ще б лишились зо три раба. cyku.Судячи з останніх новин,скоро звільнять залишки моєї хатки.
Не добре коли голова болить...Джин пил ты, а голова почему-то болит у меня))
Звісно ж. А хто ще?)тепер маю почуватись винним?
Краще ніж щось інше після п"янки боліло биНе добре коли голова болить...

То до Тоуні з муркоюКраще ніж щось інше після п"янки боліло би![]()
Тоді норм. Сумління у мене чистеПо желанию)) Хочешь чувствуй, хочешь нет))
Тобі ні? Ти по варениках?Кому що ?
Не відмовився б ,ні від пільменей ,та можна і вареника ))))Тобі ні? Ти по варениках?
Хтось шось там писав ...
Дядьки,щось ви не теє постите.
Я про пельмені, а ти про що?Хтось шось там писав ...
![]()