- Дописи
- 17639
- Рішення
- 4
- Реакції
- 44774
- Бали
- 8415
Терентій Нікіфорович не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ковид 2.0.Простуда чи шо?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ковид 2.0.Простуда чи шо?
І темпа з дикою ломотою ??Сопли,горло, слюни,слезы и много чихов??
Тю бл, пол часа спрашиваю… и на детей уже действует?Штамм такий нині ковідний ландає тут
Ковид ?новый.У нас всі.просто поголовно з окруженія .Не спасає ,не прививка,не антитіла свіжайші?Простуда чи шо?
Заикал уже тот ковидКовид 2.0.
Так він дітей якраз і чіпляє дуже ((Тю бл, пол часа спрашиваю… и на детей уже действует?
Може и у меня макрон?Ковид ?новый.У нас всі.просто поголовно з окруженія .Не спасає ,не прививка,не антитіла свіжайші?
Ска такая!Так він дітей якраз і чіпляє дуже ((
Ми теж всі поголовно, а мала, вважай, за півтора тижні після операції вже +Ковид ?новый.У нас всі.просто поголовно з окруженія .Не спасає ,не прививка,не антитіла свіжайші?
Мене страшно морозило і трусило.Ломало цей раз менше.Но моя сатурація вище 92 не піднімається?І темпа з дикою ломотою ??![]()
У мене сьогодні 94 ??Мене страшно морозило і трусило.Ломало цей раз менше.Но моя сатурація вище 92 не піднімається?
Это от лап до холки? Памагите…?.Но моя сатурація вище 92
У меня тоже самое, шо рабыть?У мене сьогодні 94 ??
Ламало і досі ламає дуже. І морозить, да
Мої болеє менеє.Старша в разгарі щаз.А у сестри у малих під 40температура була і 5днів збить не могли.Ми теж всі поголовно, а мала, вважай, за півтора тижні після операції вже +
Так у мами моєї, і у Ксюхи кілька днів не могла збити, теж за 39, швидку викликала.Мої болеє менеє.Старша в разгарі щаз.А у сестри у малих під 40температура була і 5днів збить не могли.
Всьо ,як обично.Тільки для горла добавляєш.Голос вообще пропадав.А ночами,думала задихнусь? Но бистріше і легше,чим ті разиЭто от лап до холки? Памагите…?
У меня тоже самое, шо рабыть?
Пий багато води і чаїв насамперед, як є висока темп, збивай, і слідкуй за самопочуттям, як за пару днів не полегшає, роби тест , я хз як у вас там у Речі Посполитій записують)Это от лап до холки? Памагите…?
У мене совпало с розбиванієм голови меньшої.Так шо я в гонках по нейрохірургії бистро "провітрилась"Прихватило серце .Думала капец мені?Так у мами моєї, і у Ксюхи кілька днів не могла збити, теж за 39, швидку викликала.
Теплої води багато.Кампоти,чаї,вода з лімоном.Багато і теплої!!Это от лап до холки? Памагите…?
Я сам хз, вчера аж трусило) все суставы выламует. Та поx , пройдёт)))Пий багато води і чаїв насамперед, як є висока темп, збивай, і слідкуй за самопочуттям, як за пару днів не полегшає, роби тест , я хз як у вас там у Речі Посполитій записують)
второго варианта у меня и не было???
Не поx!?Он на роботі у мужика інсульт бахнув.У другого 28рочків,тоже сосуд в голові лопнув .надА берегтисьЯ сам хз, вчера аж трусило) все суставы выламует. Та поx , пройдёт)))

мне коллега все уши прожужжала что пора собирать "тревожный чемоданчик"... я даже не знаю, что туда кладут, но решила, нужно первым делом вино и стаканчики....