Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ваааай, радной!!!!!! Бабина ж ти киця! Всьо будєт на уровнє!))))Меня заставляют уже?
жертва єсть?

Та базару нет, денег только накоплю, шо б дня на 3)))Ваааай, радной!!!!!! Бабина ж ти киця! Всьо будєт на уровнє!))))
Я умираюююю????Бабина ж ти киця!
Сто років на весіллі не була))) До речі, останнього разу на Буковині на весіллі гуляла. Мені сподобалося!!!Ваааай, радной!!!!!! Бабина ж ти киця! Всьо будєт на уровнє!))))
Ми зі свого боку докладемо всіх зусиль, щоб усьо дєйство пройшло феєричноТа базару нет, денег только накоплю, шо б дня на 3)))

Оо файно, де саме??Сто років на весіллі не була))) До речі, останнього разу на Буковині на весіллі гуляла. Мені сподобалося!!!
Не смій!!! Тобі ще ся вженити тре!!!Я умираюююю????
Я там вище писала, ти погодь умірать)Я умираюююю????
Посмотрим)))Не смій!!! Тобі ще ся вженити тре!!!
Під Хотином якийсь файний ресторан. А музики то бомба!!! Баян порвали)))Ми зі свого боку докладемо всіх зусиль, щоб усьо дєйство пройшло феєрично
Оо файно, де саме??
Есть шокер у меня , не переживай???Ми зі свого боку докладемо всіх зусиль, щоб усьо дєйство пройшло феєрично![]()
Шо значить «посмотрім», у нас тут уже ууууууух які плани??Посмотрим)))
Побойтесь Бога, дайте домой хоть приехать)Шо значить «посмотрім», у нас тут уже ууууууух які плани??
Ооо, живі музики на наших весіллях -то щось ))) файно всі до данцю йдуть))Під Хотином якийсь файний ресторан. А музики то бомба!!! Баян порвали)))
Дуже круто! І традиції зовсім інші! Короче, хочу ще на таке!!!)))Ооо, живі музики на наших весіллях -то щось ))) файно всі до данцю йдуть))
Чекай, тоді тре вженити ше когось на Буковині)Дуже круто! І традиції зовсім інші! Короче, хочу ще на таке!!!)))

То ми Аферисту весілля в твоїх краях організуємо? Най бабина кицька тіко гроші шле)))Чекай, тоді тре вженити ше когось на Буковині)
Можем відкривати новий бізнес![]()
а що, є тут хлопці незаймані з Буковини? може підемо заміж?)Дуже круто! І традиції зовсім інші! Короче, хочу ще на таке!!!)))
Я вам название придума «свахи с темного»Чекай, тоді тре вженити ше когось на Буковині)
Можем відкривати новий бізнес![]()
Ой-йо, весілє, у Карпатах весілє!То ми Аферисту весілля в твоїх краях організуємо? Най бабина кицька тіко гроші шле)))

чего на аванс? кинем на все)))Я вам название придума «свахи с темного»
Плюсы :
Ниче не понятно
Интересно
Интригует
Минусы:
Напиваются
Могут кинуть на аванс
????