Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не встигну????Сало є, ратичка уйде до 14го)))
Шо там понимать, мы едем к тебе!!!)))Я вопше не розумію шо коїться)))) Да смалець ще є, а кого і куда приймати?)))
Коли? Куда? На скільки? )))Поки мене)))
Даже не знаю теперь куда ехать...У меня всегда куча жратвы и тортики?не пропадем
Аааа, а хто ми?Шо там понимать, мы едем к тебе!!!)))
Скоро! До себе! Поки смалець не скінчиться!)))Коли? Куда? На скільки? )))
Надолго.) Если шо, она не одна едет.)))Коли? Куда? На скільки? )))
Ой,прям там.Если не платить в Мфо,то з деньгами всьо в порядку.На худой конец дам свои очки?Ну тебя... Линзы нынче не дешёвые
Он яка! Нас не бере значить....!Поки мене)))
Нууу, якщо ти на ратичку не встигнеш, то ймовірність що та нещасна літра смальцю тебе дочекаєть , дуже швидко наближається до нуля))) бо смалець я відкрив ще позавчора))))Скоро! До себе! Поки смалець не скінчиться!)))
Едем и едим все вместеДаже не знаю теперь куда ехать...
Тебе беру ?Он яка! Нас не бере значить....!
З прицепом?)))Надолго.) Если шо, она не одна едет.)))
Ты нас не знаешь, но скоро полюбишь. Или нет.) Ай, всё, нечего запасами поросятины хвастаться.)Аааа, а хто ми?
Ну я...Аааа, а хто ми?
Мля...Нууу, якщо ти на ратичку не встигнеш, то ймовірність що та нещасна літра смальцю тебе дочекаєть , дуже швидко наближається до нуля))) бо смалець я відкрив ще позавчора))))
Угу... І котом)))З прицепом?)))
Такс, поки вже третій. Смальцю на всіх точно не хватить)))))Ну я...
В гості зі свою табуреткоюЗ прицепом?)))
Проглот и жмотяра!)Нууу, якщо ти на ратичку не встигнеш, то ймовірність що та нещасна літра смальцю тебе дочекаєть , дуже швидко наближається до нуля))) бо смалець я відкрив ще позавчора))))