Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Если я слышу от коллег, то думаю не у одной меня нюх хороший.Проверяла?
В наше время наличие нюха это очень важно)Если я слышу от коллег, то думаю не у одной меня нюх хороший.
Это отличительная черта)В наше время наличие нюха это очень важно)
Ми тут?При хорошій уяві і достатньому рівні збоченості - будь що може заграти новими фарбами
Доречі, а де пропали інші красуні цього розділу? Де Шушаника, Шарлотта, Валентинка?
Це типу тусовка збоченців?????Воу, це типу підпілля?Привіт всім. Радий що ви живі і здорові
![]()
О тоді мені місце саме тут.Це типу тусовка збоченців?????
А що нам буде? Ти як? Де пропав?
Сумно? То текіли не буде????мексикою мене кинули
Зубровка будеСумно? То текіли не буде????
З бадилинкою??Зубровка буде![]()
Ага, ну не з черваком жежЗ бадилинкою??
Я так зрозумів що багато наших тут. Що дивно я взагалі не розглядав цю можливість. Просто так трапилося що з роботою у Швейцарії і Литві не проканало (вони не читали резюме, а на співбесіді виявилося що зовсім не я їм потрібен). А поляки за милу душу забралиМені і в неньці непогано) А Аферист? десь там)
я теж питав. Каже для збоченців. І каже що ти десь тут в Польщі. Го на пиво, чи зубровкуЯ скоро дорогая) а что это за тема?
Поалканити пропонують ?Я скоро дорогая) а что это за тема?
Та какие проблемы, напиши в личкуЯ так зрозумів що багато наших тут. Що дивно я взагалі не розглядав цю можливість. Просто так трапилося що з роботою у Швейцарії і Литві не проканало (вони не читали резюме, а на співбесіді виявилося що зовсім не я їм потрібен). А поляки за милу душу забралиА так як я вирішив життя просто кардинально поміняти - то взяв і спетляв
я теж питав. Каже для збоченців. І каже що ти десь тут в Польщі. Го на пиво, чи зубровку![]()
А стрептизеры будут?Поалканити пропонують ?
Бодька румунів обіцяв????А стрептизеры будут?
Ви казали що то італійціБодька румунів обіцяв????
Та мені не принципово ? Головне, щоб джин і чебуреки були))))Ви казали що то італійці![]()