Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Аферист?,
FB_IMG_1642965101663.webp

Це типу тусовка збоченців?????
А що нам буде? Ти як? Де пропав?
О тоді мені місце саме тут.
А я норм. Запрацювався. З мексикою мене кинули через МПХ, тож я схарився на фірму і тепер переїхав у Польщу. Ось тільки влаштував всі справи, тепер ще 2 тижні відпочиваю а на день валентина приступаю на роль інжинірінг менеджера в одній фірмі продукцією якої ну точно всі користувалися хоч раз :)

Мені і в неньці непогано) А Аферист? десь там)
Я так зрозумів що багато наших тут. Що дивно я взагалі не розглядав цю можливість. Просто так трапилося що з роботою у Швейцарії і Литві не проканало (вони не читали резюме, а на співбесіді виявилося що зовсім не я їм потрібен). А поляки за милу душу забрали :) А так як я вирішив життя просто кардинально поміняти - то взяв і спетляв :)
Я скоро дорогая) а что это за тема?
я теж питав. Каже для збоченців. І каже що ти десь тут в Польщі. Го на пиво, чи зубровку :)

Я так зрозумів що багато наших тут. Що дивно я взагалі не розглядав цю можливість. Просто так трапилося що з роботою у Швейцарії і Литві не проканало (вони не читали резюме, а на співбесіді виявилося що зовсім не я їм потрібен). А поляки за милу душу забрали :) А так як я вирішив життя просто кардинально поміняти - то взяв і спетляв :)

я теж питав. Каже для збоченців. І каже що ти десь тут в Польщі. Го на пиво, чи зубровку :)
Та какие проблемы, напиши в личку
Поалканити пропонують ?
А стрептизеры будут?

Назад
Угорі