Гато
Читач
- Дописи
- 20157
- Реакції
- 37330
- Бали
- 7740
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Що ню-ню?))) Всі свята тверезий!Ню-ню.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Що ню-ню?))) Всі свята тверезий!Ню-ню.
Це радісна новина, чи прохання пожаліти?Що ню-ню?))) Всі свята тверезий!
Ще не визначився)))Це радісна новина, чи прохання пожаліти?
Однозначно?Валентинка, Барселона всегда ?
А мы знаем, поэтому и не берём с собой, да @Ellenochka??Барселона,Барселона... Нас і тут непогано годують!!
Ну нифига сё атракцион)).
Та хто ж незнайомців у подорож бере...Однозначно?
А мы знаем, поэтому и не берём с собой, да @Ellenochka??
Так а кто же со своим самоваром ездит в путешествие??Та хто ж незнайомців у подорож бере...
Вже визначайся якось. То ти мене не знаєш, то зі своїм самоваром...Так а кто же со своим самоваром ездит в путешествие??
Так а что тут визначатися. Я за 13 лет замужества 3 раза совместно отдыхала с мужем, а все остальные разы с друзьями.Вже визначайся якось. То ти мене не знаєш, то зі своїм самоваром...
Любителі адреналіну, хто з парашутом з літака стрибає, а хтось бере в дорогу "чарівну незнайомку, чи незнайомця."Та хто ж незнайомців у подорож бере...
Стрибав і з парашутом, і без... А чарівну незнайомку можна і по місцю знайти. Там вони не дуже дорогі)))Любителі адреналіну, хто з парашутом з літака стрибає, а хтось бере в дорогу "чарівну незнайомку, чи незнайомця."
Такий собі адреналіновий квест.
Че пожрать??Барселона,Барселона... Нас і тут непогано годують!!
А що хочеш?))Че пожрать??
Откуда такие познания??Стрибав і з парашутом, і без... А чарівну незнайомку можна і по місцю знайти. Там вони не дуже дорогі)))
Если б я знала?А що хочеш?))
Вьетнамский деликатес будешь??Че пожрать??