Тема об обзвонах

единственный и действенный способ решить вопрос с МФО, то есть избавиться от звонков, это договориться с ними о закрытии на лояльных условиях
Вот тут я крайне не согласен. Прям получается, что совершенно нет других вариантов.
Выкинуть сим-карту
Поменять симки родителям
Блокировать спам звонки
Подать запросы в МФО, после чего на основании из ответов составить жалобу в НБУ.
Вариантов много. Договариваться с вымогателями - это уже последний вариант
Пройшло больше 3х лет. Есть право у них ещё дзвонить?
У них какие-то там права, согласно нового Закона о коллекторах, появились, но не думаю, что такое право там описано. Но, не смотря на закон, они все равно будут беспредельность, так как он написан не для нас, а для них.

Screenshot_2021-04-16-15-34-06-744_com.google.android.apps.messaging.jpg
ну от за дзвінки. Чого чекати далі після такого повідомлення?
Звонков тем, кого смогут найти. Это надо пережить. Или заплатить бешеные деньги + проценты тоже бешенные... Лучше винишка себе для нервов взять, дешевле. И нескольким близким , кого достанут , кому винишко , кому тортик, кто что любит.:)))) типа я конечно не виновата , что мошенники тебя дергают, но с меня все равно магарыч:)))) Да и забыть... :)

Домовилась з колекторами віддати борг 4500, тіло кредиту 3000. Що потрібно вимагат від них, для гарантії того, що вони закриють цей кредит?

Домовилась з колекторами віддати борг 4500, тіло кредиту 3000. Що потрібно вимагат від них, для гарантії того, що вони закриють цей кредит?
то что от них надо требовать чтоб была 100% гарантия они вам не предоставят!а так 50 на 50 может закроют может обманут! тут вам решать....

то что от них надо требовать чтоб была 100% гарантия они вам не предоставят!а так 50 на 50 может закроют может обманут! тут вам решать....
Всі документи вони готові представити без всяких відмовок. Якщо вони їх скинуть мені, буду це все зберігати, на випадок порушення домовленності з їх сторони.

Всі документи вони готові представити без всяких відмовок. Якщо вони їх скинуть мені, буду це все зберігати, на випадок порушення домовленності з їх сторони.
какие документы?справка о закрытие вам на вайбер?

В данной ситуации Вы сами себе помощник, нет смысла кому-то платить, ни кто кроме Вас, Вам не поможет в данной ситуации, любой хороший юрист Вам скажет что не выкидывайте деньги, единственное это использовать их же метод, начать с заявлений в НБУ, киберполицию, им на электронку (ссылаясь на нормы закона которые они нарушают), да это много писанины, но помогает, кроме Вас ни кто этим заниматься не будет к сожалению
Я, с Вами согласна насчёт писанины,на монетку писала в нбу на счет процентов что мне насчитали космос с 4500 на 26500 за 4 мес.,теперь поставили меня на прозвон бот звонит каждые 1-2 минуты и соседям по дому обзвонила,я им на эл.почту написала письмо ссылаясь на законы которые нарушают их сотрудники,пока затихли.Мой совет строчите им каждый день если хотите за себя постоять.Никто Вам не поможет кроме самих себя.

какие документы?справка о закрытие вам на вайбер?
Перед тим як щось оплачувати, вони повинні предявити гарантійний лист, що після оплати домовленої суми, вони не будуть мати до мене притезій, а потім ту довідку. Думаю так більшість оплачує колекторам

Перед тим як щось оплачувати, вони повинні предявити гарантійний лист, що після оплати домовленої суми, вони не будуть мати до мене притезій, а потім ту довідку. Думаю так більшість оплачує колекторам
Більшість на одному місці вертіли цих каЛОХтерів

Я б теж так зробила. Але ті дзвінки, смс, листи. Якщо чесно вже втомилась. Номер поміняти не можу, так як до нього дуже багато прив‘язано. І я точно знаю, що я брала ті гроші в позику. Пропонують виплатити відносно не багато. Хочу це закрити і жити спокійно, а не безкінечно блокувати незрозумілі номери. Просто хочу знайти людей, які платили такі борги і чи в них справді після такого все закрите і їх не тривожили

Я б теж так зробила. Але ті дзвінки, смс, листи. Якщо чесно вже втомилась.
Розумію вас з одного боку...
Номер поміняти не можу, так як до нього дуже багато прив‘язано.
У багатьох так само і номер не міняли і я теж. Антиспам працює добре, а з часом дзвінки припиняються майже повністю.
І я точно знаю, що я брала ті гроші в позику.
Ваш вибір, ваше право.
Пропонують виплатити відносно не багато. Хочу це закрити і жити спокійно, а не безкінечно блокувати незрозумілі номери.
Якщо вас це влаштовує і немає шалених переплат (пролонгацій) - чому б і ні.
Просто хочу знайти людей, які платили такі борги і чи в них справді після такого все закрите і їх не тривожили
Є багато форумчан, які закривали... Проте все ж таки є і інші, яких "прокинули"... Тут як повезе.

Розумію вас з одного боку...

У багатьох так само і номер не міняли і я теж. Антиспам працює добре, а з часом дзвінки припиняються майже повністю.

Ваш вибір, ваше право.

Якщо вас це влаштовує і немає шалених переплат (пролонгацій) - чому б і ні.

Є багато форумчан, які закривали... Проте все ж таки є і інші, яких "прокинули"... Тут як повезе.
Брала кредит у манівео 3000 т грн, а колектори, що викупили борг, зійшлися в розмові про оплату 4500 і борг буде закритий. Впринципі то не так багато, але не хочеться, щоб ті гроші пішли дарма. Шукаю таких, що закрили по домовленій сумі і від них відстали і все закрили

Брала кредит у манівео 3000 т грн, а колектори, що викупили борг, зійшлися в розмові про оплату 4500 і борг буде закритий. Впринципі то не так багато, але не хочеться, щоб ті гроші пішли дарма. Шукаю таких, що закрили по домовленій сумі і від них відстали і все закрили
Таліон плюс ?

І
в мене вже так було, що двінки припинялись, думала все, але потім знову активні стали.
Ні, манівео продав фірмі Довіра і гарантія, по іншому dg фінанс

Назад
Угорі