Телефонують з Сенс банку і просять до 9 жовтня заплатити борг після суду

• Автор теми Автор теми Діанка33
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 92

Діанка33

Форумчанин
Дописи
150
Реакції
47
Бали
3625
Діанка33 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю. У мене проблеми. Брала у 2019 році кредит в Сенс банку. Не оплатила. Відкрили ВП у приватного виконавця Плесюка. Із зарплати вираховували по 20%, виплатила. Виконавче закрили. Але тепер до мене телефонують з Сенс банку і просять до 9 жовтня заплатити борг бо подадуть до суду. Як мені це питання вирішить?

Вітаю. У мене проблеми. Брала у 2019 році кредит в Сенс банку. Не оплатила. Відкрили ВП у приватного виконавця Плесюка. Із зарплати вираховували по 20%, виплатила. Виконавче закрили. Але тепер до мене телефонують з Сенс банку і просять до 9 жовтня заплатити борг бо подадуть до суду. Як мені це питання вирішить?
Записати двінки, попросити паперову вимогу-розрахунок. Дадуть - заява в прокуратуру або поліцію про кримінальне правопорушення (ст.ст. 189, 190 ККУ). Хоча може то сторонні шахраї, купили десь на Караваєвих дачах дані позичальників і обдзвонюють "на лoxа", не знають, що суд був і його рішення виконано.

А хто телефонує? має бути внутрішній ідентифікатор співробітника, записуєте, телефонуєте на Гарячу лінію банку, питаєте чи працює такий, на якій підстави вимоги сплати, повідомляєте про суд та сплату ВП, дзвінок пишеться...потім звернення листом на пошту банку офіційне з цими даними, копія на НБУ...також раджу написати на сайте Мінфін відгук з усіма дрібницями, там банк дає пояснення дуже швидко, бо публічний сайт, мені допомогало вирішувати питання з банками.

Скоріше за все, це з сеКсбанку телефонують, тому відповідь має бути теж завуальовано-сексуальна стосовно напрямку їх подальшого руху. Наші персоналки гуляють у всесвіті як футбольний м'яч по карному майданчику національної збірної останні два матчі.

Проблем у вас немає. Повторно подати до суду за такою справою неможливо. Можете їх ігнорувати. Звісно, якби у вас був добре підвішений язик, ви могли б їх просто по телефону поставити на місце за такі заяви. Але якщо ні, то просто ігноруйте.

Назад
Угорі