Телефонував номер і мовчали в слухавку

• Автор теми Автор теми varvar
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 61
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
И вам доброго утречка, с праздником вас?. Зато их много и дорогу можно ремонтировать хоть каждый месяц
Спасибо. Ко мне вот укрпозыка собралась ехать, поздравлять наверное будут) Надо автодор назвонить чтоб асфальт подогрели.

Мне сегодня шг с 6 утра начали наяривать. Ровно раз в час звонит. Я трубку не беру) может с праздником хотят поздравить?)

Спасибо. Ко мне вот укрпозыка собралась ехать, поздравлять наверное будут) Надо автодор назвонить чтоб асфальт подогрели.
У нас тут как раз асфальт ложат, но как назло ни одна кантора не хочет ехать

Ага мне тоже сообщение прислали...типа ждите сегодня приедим. Тоже наверное поздравить хотят) тюльпанчики привезут и тортик

У нас тут как раз асфальт ложат, но как назло ни одна кантора не хочет ехать
Чувствуют наверное, что асфальтом пахнет)
Ага мне тоже сообщение прислали...типа ждите сегодня приедим. Тоже наверное поздравить хотят) тюльпанчики привезут и тортик
Да откуда и них на тюльпанчики и тортик, мы же аферисты такие нехорошие обобрали их до нитки.

До мене в чора якась із контор (в мене 11 штук) наярювала разів 10ть, коли не витримав і підняв там тишина.
Десь читав, що так хочуть зняти з картки грн.
Я не витримала і згадала цей фільм

Вкладення

• 20200308_111127.webp
    20200308_111127.webp
    59.1 Кб · Перегляди: 19
Сегодня тоже звонили и молчали, на второй раз взяла трубку, а там соединение. Видно альфа звонили

Читайте краще Хемінгуея.
Мабуть ви читали про те, що доки вони мовчать, ви щось говорите і ті шахраї отримують зразок вашого голосу. Але це маячня, дуже складно таким чином щось зняти с картки
Читав, що коли піднімаєш слухавку через переадресацію даю згоду увійти в Приват 24

Абсолютно не поняла как молчанием в трубку могут снять деньги с карты. Такое практикуют у меня кешберри. После того как я разозлила кредиткафе, то они тоже так делали пока я телефон не отключила. Зачем вы подняли трубку если не хотите разговаривать? Почему не сменили номер или не заблокировали их? То, чт вы сейчас думаете о них и создали тему на форуме говорит о том, что они (сотрудники МФО) работают правильно.

Не міняю номер
Абсолютно не поняла как молчанием в трубку могут снять деньги с карты. Такое практикуют у меня кешберри. После того как я разозлила кредиткафе, то они тоже так делали пока я телефон не отключила. Зачем вы подняли трубку если не хотите разговаривать? Почему не сменили номер или не заблокировали их? То, чт вы сейчас думаете о них и создали тему на форуме говорит о том, что они (сотрудники МФО) работают правильно.
, бо боюсь, що почнуть знову обдзвон всім і шукатимуть мій номер.
Не плачу із жовтня і до цього часу не навчився блокувати на Айфоні.

Не міняю номер

, бо боюсь, що почнуть знову обдзвон всім і шукатимуть мій номер.
Не плачу із жовтня і до цього часу не навчився блокувати на Айфоні.
З таким підходом ви в них на гачку. Я сама даю номери своїх батьків, бо знаю, що вони всеодно подзвонять, а те почуття, коли я обламую їх бажання налякати мене просто безцінне. В них нічого окрім телефону немає, хай вже звонять всім і вони швидко зрозуміють, що з вас вони нічого не отримають. Чи ви хочете закрити борги?

До мене в чора якась із контор (в мене 11 штук) наярювала разів 10ть, коли не витримав і підняв там тишина.
Десь читав, що так хочуть зняти з картки грн.
Ага, это популярная фишка шараг, правда в первые дни просрочки.

Мн5 ещё с неизвестного сегодня звонили, предлагали займ под 0% на 10000 грн)

Та я вообще безобидный человек, я им за все время не разу даже не нахамил, а они вообще не проявляют никакого уважения к собеседнику :rolleyes:
теперь я чувствую себя хабалкой, уже хамлю с первых слов.:wacko::rolleyes:

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі