Телефонували з АО "Захист"

• Автор теми Автор теми Виктория )
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 1K

Виктория )

Форумчанин
Дописи
107
Реакції
71
Бали
343
Виктория ) не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Телефонували з захисту, питали, чого я не сплачую кошти за їх послуги, не працюєм з ними з березня чи квітня, просто перестали їм плаити з чоловіком)
а тепер вони тіпа спишуть борг за ті місяці і далі з ними працювати

Телефонували з захисту, питали, чого я не сплачую кошти за їх послуги, не працюєм з ними з березня чи квітня, просто перестали їм плаити з чоловіком)

Вони скоро своє колекторське агенство відкриють, щоб з клієнтів кошти вимагати...

Во будет хохма, если еще в суд подадут и скачают свое бабло.))))

Спишуть "борг" за ті місяці, коли Ви з ними не працювали? Оце так крок назустріч))

раніше тоже читала на форумі що пропонували комусь знов працювати з ними через пару місяців

раніше тоже читала на форумі що пропонували комусь знов працювати з ними через пару місяців
Ну, дивіться - пройшло досить часу з початку прострочок, наразі вже МФО самі по собі без стороннього впливу можуть пропонувати лояльні умови. Будь-якому адвокату в такий момент на радість нав'язати свої послуги, а далі видати звичайний крок МФО зі списання до тіла за результат своєї великої роботи)

Стоит задуматься над столь щедрым предложением !
Кстати, вы в курсе про слоган этой хфЫрмЫ ? - "Без л0ха и жизнЬ пл0ха!" ))

Во будет хохма, если еще в суд подадут и скачают свое бабло.))))
Да фиг они подадут в договоре ихнем написано что они должны предоставить акт виконаних робіт.... я хочу видеть этот акт!!!!?

Я отримувала від них смс, при чому не користувалась їхніми послугами. Звідки тоді в них бази, як не з мфо?))

Я отримувала від них смс, при чому не користувалась їхніми послугами. Звідки тоді в них бази, як не з мфо?))
це вже було на форумі, хтось писав, що тільки пару днів просросчки по мфо, то приходдять смс від них

Назад
Угорі