телефонограма від бізнес-позики

• Автор теми Автор теми Iren7777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 2K
Далі дзвонять? От непослухи,сказано ж було
я так зрозуміла робить прозвон фінколект бо вони пишуть від них. сьогодні прислали пропозицію по акції по смс
вже передумали їхати напевно

я так зрозуміла робить прозвон фінколект бо вони пишуть від них. сьогодні прислали пропозицію по акції по смс
мені теж дзвонили ,з такою ж телефонограмою вчора, тільки кредит каса, а сьогодні надійшла смс про лояльні умови закриття

Розбійники. Дали надію і передумали

я стараюся не спілкуватися але мені телефонують на телефон по справам і я вимушена брати слухавку і слухати їх пі.......деж. ЦЕ СЛОВЕСНА АТАКА людини, я їм кажу що я не ведусь на їхні методи давки.

я стараюся не спілкуватися але мені телефонують на телефон по справам і я вимушена брати слухавку і слухати їх пі.......деж. ЦЕ СЛОВЕСНА АТАКА людини, я їм кажу що я не ведусь на їхні методи давки.
Там сидить Степан Борисович чи Борис Степанович і давить на мізки. При цьому щось завжди чавкає. Спочатку пропонували погасити 3200 пролонгацію на тіло 15000. Через 15 днів 2500. ? А ще дає поради де взяти гроші.

Назад
Угорі