Техно фінанс стверджує що має право вимоги по кредиту Єгроші

• Автор теми Автор теми sergeiaaa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 2K

sergeiaaa

Форумчанин
Дописи
44
Реакції
9
Бали
8
sergeiaaa не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю.
Був кредит в єгроші
Договір на 15 днів. Тіло 30 і звичайно ж їх комісія 4,5 тис

Єгроші продали Кредитпромінвест, через місяць перепродали вже в Фінбуст, ну і звичайно ж на наступний день перепродали вже до Технофінанс.

З попередніх контор ніяких документів і листів не надходило. Ніхто не виходив на звʼязок
На сьогодні, через тиждень десь, вже буде як мій договір в Технофінанс.

Почали пропонувати реструктуризацію в розмірі 50+ тис. На тіло не йдуть
Але і повного пакету документів теж не дають

Я прошу надати копії договорів перепродажу по всім конторам щоб дійсно знати що останні мають право щось вимагати. А вони мені кажуть - йди і сам проси ці доки у єгроші, фінбуст і тд

Так от питання, чи у когось з ними був такий ланцюг перепродажу за останній час? Чи давали вам повний пакет документів? Які умови закриття пропонували?
Хто з ними стикався в суді?

Не дописано….десь через тиждень буде як 3 місяці що мій договір у технофінанс

Вітаю.
Був кредит в єгроші
Договір на 15 днів. Тіло 30 і звичайно ж їх комісія 4,5 тис

Єгроші продали Кредитпромінвест, через місяць перепродали вже в Фінбуст, ну і звичайно ж на наступний день перепродали вже до Технофінанс.

З попередніх контор ніяких документів і листів не надходило. Ніхто не виходив на звʼязок
На сьогодні, через тиждень десь, вже буде як мій договір в Технофінанс.

Почали пропонувати реструктуризацію в розмірі 50+ тис. На тіло не йдуть
Але і повного пакету документів теж не дають

Я прошу надати копії договорів перепродажу по всім конторам щоб дійсно знати що останні мають право щось вимагати. А вони мені кажуть - йди і сам проси ці доки у єгроші, фінбуст і тд

Так от питання, чи у когось з ними був такий ланцюг перепродажу за останній час? Чи давали вам повний пакет документів? Які умови закриття пропонували?
Хто з ними стикався в суді?
Мені аналогічно писали. Я поспілкувався з ними, сказав доведете право вимоги, оплатю. Сказали не зможуть довести, бо в них немає договорів, лише мій договір з єгроші та договір факторингу від фінбуст. Я задав питання, як ви доведете в суді, якщо у вас немає документів? Вони щось там помямлили і зникли)

Мені аналогічно писали. Я поспілкувався з ними, сказав доведете право вимоги, оплатю. Сказали не зможуть довести, бо в них немає договорів, лише мій договір з єгроші та договір факторингу від фінбуст. Я задав питання, як ви доведете в суді, якщо у вас немає документів? Вони щось там помямлили і зникли)
Давно це було?

В тому то й справа що в суді треба всі доки….невже люди не просять доказів після такого ланцюгу перепродажу?
Особливо з конторою прокладкою на 1 день

Вкладення

• IMG_0968.webp
    IMG_0968.webp
    205.7 Кб · Перегляди: 96
Давно це було?

В тому то й справа що в суді треба всі доки….невже люди не просять доказів після такого ланцюгу перепродажу?
Місяць тому

Мені частину коштів списали і розділили на 8 місяців, довідку дали
Яку частину списали? І що на виході вийшло (тіло + який%)?
Але ви мабуть весь пакет документів не просили?

І якого року кредит?

Яку частину списали? І що на виході вийшло (тіло + який%)?
Але ви мабуть весь пакет документів не просили?
Нічого не просила, вони неодноразово пропонували і реструктуризацію але не хотіла платити бо без списання, а потом сказала що можу платить по Н сумі і розбили максимально) відсоток малий ,але було таке що і не по графіку платила і все ок

Давно це було?

Естафета перепродажу часто приховує нікчемність першого факторингу. Або нелегальне отримання неповних даних боржників. Тут треба аналізувати договори факторингу, які можуть бути замасковані під цесію, можуть бути неоплачені. Буває договір факторингу нотаріально посвідчений, виконаний на спеціальному нотаріальному бланку, а невід'мний додаток до нього - реєстр боржників - на простому папері.

Естафета перепродажу часто приховує нікчемність першого факторингу. Або нелегальне отримання неповних даних боржників. Тут треба аналізувати договори факторингу, які можуть бути замасковані під цесію, можуть бути неоплачені. Буває договір факторингу нотаріально посвідчений, виконаний на спеціальному нотаріальному бланку, а невід'мний додаток до нього - реєстр боржників - на простому папері.
Мені вони надали витяг з акту приймання-передачі письмового Реєстру Боржників
до Договору факторингу ну і сам договір факторинг

Але по усіх попередніх перепродажів нічого не дали

Нічого не просила, вони неодноразово пропонували і реструктуризацію але не хотіла платити бо без списання, а потом сказала що можу платить по Н сумі і розбили максимально) відсоток малий ,але було таке що і не по графіку платила і все ок
І цим у**м Ви теж вирішили покращити фінансовий стан
Євоші розвиваються, вже й кабінетів більше напевно

Мені вони надали витяг з акту приймання-передачі письмового Реєстру Боржників
до Договору факторингу ну і сам договір факторинг

Але по усіх попередніх перепродажів нічого не дали
Значить, в естафеті є хоча б одна нікчемна ланка. Подайте клопотання про витребування всіх договорів факторингу. Зверніть увагу на дату укладення договорів. Може за договором, наприклад, від 2018 р. "відступили" право вимоги за кредитним договором від 2020 р.

Значить, в естафеті є хоча б одна нікчемна ланка. Подайте клопотання про витребування всіх договорів факторингу. Зверніть увагу на дату укладення договорів. Може за договором, наприклад, від 2018 р. "відступили" право вимоги за кредитним договором від 2020 р.
Маєте на увазі, щоб я самостійно до тих контор які купляли, а потім продавали мій кредитний договір, звертався і просив договори факторингу?

Маєте на увазі, щоб я самостійно до тих контор які купляли, а потім продавали мій кредитний договір, звертався і просив договори факторингу?
Заявіть клопотання про витребування матеріалів (проміжних договорів) з реєстрами боржників, якщо позивач не додав їх копії до позовної заяви.

Туди б ефективний миючий засіб
Такий засіб наші спортсменосекретарші не накнопкодавили, на жаль...

Назад
Угорі