sergeiaaa
Форумчанин
- Дописи
- 44
- Реакції
- 9
- Бали
- 8
sergeiaaa не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю.
Був кредит в єгроші
Договір на 15 днів. Тіло 30 і звичайно ж їх комісія 4,5 тис
Єгроші продали Кредитпромінвест, через місяць перепродали вже в Фінбуст, ну і звичайно ж на наступний день перепродали вже до Технофінанс.
З попередніх контор ніяких документів і листів не надходило. Ніхто не виходив на звʼязок
На сьогодні, через тиждень десь, вже буде як мій договір в Технофінанс.
Почали пропонувати реструктуризацію в розмірі 50+ тис. На тіло не йдуть
Але і повного пакету документів теж не дають
Я прошу надати копії договорів перепродажу по всім конторам щоб дійсно знати що останні мають право щось вимагати. А вони мені кажуть - йди і сам проси ці доки у єгроші, фінбуст і тд
Так от питання, чи у когось з ними був такий ланцюг перепродажу за останній час? Чи давали вам повний пакет документів? Які умови закриття пропонували?
Хто з ними стикався в суді?
Був кредит в єгроші
Договір на 15 днів. Тіло 30 і звичайно ж їх комісія 4,5 тис
Єгроші продали Кредитпромінвест, через місяць перепродали вже в Фінбуст, ну і звичайно ж на наступний день перепродали вже до Технофінанс.
З попередніх контор ніяких документів і листів не надходило. Ніхто не виходив на звʼязок
На сьогодні, через тиждень десь, вже буде як мій договір в Технофінанс.
Почали пропонувати реструктуризацію в розмірі 50+ тис. На тіло не йдуть
Але і повного пакету документів теж не дають
Я прошу надати копії договорів перепродажу по всім конторам щоб дійсно знати що останні мають право щось вимагати. А вони мені кажуть - йди і сам проси ці доки у єгроші, фінбуст і тд
Так от питання, чи у когось з ними був такий ланцюг перепродажу за останній час? Чи давали вам повний пакет документів? Які умови закриття пропонували?
Хто з ними стикався в суді?