Талион смс прислали с ФИО родственников

Ну мені якби в принципі і всеодно на них,і те що вони дзвонять,в мене гроші не з'являться?Але деколи накриває,і думаю де мій розум був,коли брала

Хай надіються і далі..

За роботу не знаю,а от сусіди ,знайомі ,друзі ,такий аншлаг був,словами не передати
Саме цікаве, що в мене і третини номерів немає, а всім повідомили, що я вказала їх номери телефонів як поручителів і вони повинні нести відповідальність і допомогти оплатити.

Я не парюсь)) реально это уже обыденное явление, если лет 10 назад звонки по чьему-то кредиту это ещё типа как вау было) то сейчас этим никого не удивишь и чем дальше тем веселей)))
Ну сьогодні поговорять за мої кредити,а завтра будуть говорити за кредити сусіда...Такий тепер світ,що поробиш
Саме цікаве, що в мене і третини номерів немає, а всім повідомили, що я вказала їх номери телефонів як поручителів і вони повинні нести відповідальність і допомогти оплатити.
Таке саме,половини номерів я і близько не мала,а як дзвонили і казали ,що я дала номер як поручителя,чесно я була в ступорі і в шоці...Але відповідала нічого не знаю,злили дані,нічого не брала,а як би брала то номер поручителя давала б явно не сусідів чи ледве знайомих мені людей..І то поручителі наскільки я знаю,мають також підпис ставити на документі,а не з повітря таке видумати

Назад
Угорі