Талион+ делает нотариальную напись?

88AF0617-905E-486A-B31F-15223A5D0796.jpeg

Прислали сегодня такое, не знаю что делать?
Кому после это ставили мне?
И скажите если снимать долго ждать?
В помощь Вам противоядие от нотариуса и исполнителя в виде Потановлений ВС Єдиний державний реєстр судових рішень и Єдиний державний реєстр судових рішень соответственно.

21-го травня, після 12-00, по Вашій заборгованості перед Таліон Плюс буде готовий виконавчий напис нотаріуса. Він набирає чинності від дати його вчинення та має бути пред'явлений до виконання до відділу ( підрозділу) виконавчої служби протягом 10 календарних днів з дати його вчинення.
Борг : 45674 грн + робота виконавчої служби.
З усіма розрахунками зможете ознайомитися особисто.
Усі нарахування проводить виконавча служба, які будуть прописані у виконавчому листі.
Констатуємо, що відповідно до ст. 9 ЗУ "Про виконавче провадження" формується Єдиний Реєстр Боржників з метою оприлюднення інформації про невиконані зобов'язання.
Борг: 45674 грн.
21.05.2021 до 10:00 можливість закрити за 9900 грн
З повагою, заступник керівника Кредитного Комітету, Вадим Юрійович, Таліон Плюс
Чого чекати?

21-го травня, після 12-00, по Вашій заборгованості перед Таліон Плюс буде готовий виконавчий напис нотаріуса. Він набирає чинності від дати його вчинення та має бути пред'явлений до виконання до відділу ( підрозділу) виконавчої служби протягом 10 календарних днів з дати його вчинення.
Борг : 45674 грн + робота виконавчої служби.
З усіма розрахунками зможете ознайомитися особисто.
Усі нарахування проводить виконавча служба, які будуть прописані у виконавчому листі.
Констатуємо, що відповідно до ст. 9 ЗУ "Про виконавче провадження" формується Єдиний Реєстр Боржників з метою оприлюднення інформації про невиконані зобов'язання.
Борг: 45674 грн.
21.05.2021 до 10:00 можливість закрити за 9900 грн
З повагою, заступник керівника Кредитного Комітету, Вадим Юрійович, Таліон Плюс
Чого чекати?
Еще таких же подобных смс...
Проверяйте себя периодически в реестрах!

Согодні талька об'явилась, через більше ніж 6 місяців тиші.
Погрожують ВН, цікаво, моєму адвокату ще роботи додасться?))

Я
Согодні талька об'явилась, через більше ніж 6 місяців тиші.
Погрожують ВН, цікаво, моєму адвокату ще роботи додасться?))
Я так погляжу они сегодня в ударе прям, трезвонят куда попало, а бы только людей подаставать...чмoшнuкu галимые?

Ваших знакомых многих задели?
Пока не знаю, никто не звонил в истерике. Сегодня первый день Талиона бума. Эти козлы мне не дозвонились, маму прозвонили, а там тоже все в блоках, добрались до телефона отца кнопочного. Но ничего я вручную всех этих твapeй внесу в чёрныйсписок и ещё раз проведу беседу по поводу как разговаривать с ними...вернее куда их слать!

Пока не знаю, никто не звонил в истерике. Сегодня первый день Талиона бума. Эти козлы мне не дозвонились, маму прозвонили, а там тоже все в блоках, добрались до телефона отца кнопочного. Но ничего я вручную всех этих твapeй внесу в чёрныйсписок и ещё раз проведу беседу по поводу как разговаривать с ними...вернее куда их слать!
Вы маладец так держать

Вы маладец так держать
Спасибо за поддержку, буду держаться. Никто кроме меня их не победит...мне главное, чтобы у родиьелей был такой же настрой с ними, как говорится на одной волне. Даже моя бабушка 86 лет сказала, что если вдруг до неё они дозвонится, то скажет мол у неё нет внучки и она такую не знает. Я её регулярно просвящаю на предмет мошенников.

Прислали таке смс, чи дійсно звертаються?
Доброго дня, у зв'язку з ухиленням Вами від виконання зобов’язань по займу отриманого від Манівео юристи компанії ТОВ Таліон Плюс прийняли рішення 15 липня 2021 року звернутися до приватного нотаріуса м. Києва Романюк Оксани Володимирівни, для отримання виконавчого напису і примусового стягнення Вашого боргу через виконавчу службу.

Прислали таке смс, чи дійсно звертаються?
Доброго дня, у зв'язку з ухиленням Вами від виконання зобов’язань по займу отриманого від Манівео юристи компанії ТОВ Таліон Плюс прийняли рішення 15 липня 2021 року звернутися до приватного нотаріуса м. Києва Романюк Оксани Володимирівни, для отримання виконавчого напису і примусового стягнення Вашого боргу через виконавчу службу.
Талион действительно клепает надписи... но не всем и не поголовно... и уж тем более не шлёт смс об этом.

Назад
Угорі