Талион+ делает нотариальную напись?

Какое МФО или банк не знаю,разбираюсь сейчас.
У нас суд с августа. И тоже не знаем с какого сарая . И за все это время никто суду ,по требованию ,не предоставил ничего. До сих пор интрига

У

Успехов там) Порвите их)
Спасибо за поддержку,буду стараться.
У нас суд с августа. И тоже не знаем с какого сарая . И за все это время никто суду ,по требованию ,не предоставил ничего. До сих пор интрига
Да уж...

Ситуація така,що батько згодився на своє імя оформити кредит в манівео , на 9000 ми платили дуже багато пролонгацій потім -50 відсотків була знижкп на відсотки ,і коли сталася просрочка декілька днів вони цв акційні проценти анулювали і вийшло зразу -40к просрочки .Потім продали Таліону .Зараз прийшов напис на 46 тисяч і ще 4600 винагорода нотаріуса.В надписі йдеться про арешт рухомого і нерухомого майна.В батька одна пенсія .Я в паніці незнаю,що робити чи можу я зносити напис від його імені.Йому 67 років я не хочу казати про це ,бо недавно переніс інсульт.
Капець...4600 винагорода....за який...

У вас в надписі теж писало арешт рухомого і нерухомого майна?
У меня ещё нет никаких документов,смс пришло от приват банк о блоке счетов. Пробую связаться с исполнителем
Вы через реестр узнали или как?
Да

Я теж годину тому дізналась ,що у мене напис,як раз сьогодні рівно 7 місяців на форумі, Подарунок так собі... Зв'язуйтесь з юристом.
у меня сегодня 2 года на форуме пойду тоже гляну....

Ситуація така,що батько згодився на своє імя оформити кредит в манівео , на 9000 ми платили дуже багато пролонгацій потім -50 відсотків була знижкп на відсотки ,і коли сталася просрочка декілька днів вони цв акційні проценти анулювали і вийшло зразу -40к просрочки .Потім продали Таліону .Зараз прийшов напис на 46 тисяч і ще 4600 винагорода нотаріуса.В надписі йдеться про арешт рухомого і нерухомого майна.В батька одна пенсія .Я в паніці незнаю,що робити чи можу я зносити напис від його імені.Йому 67 років я не хочу казати про це ,бо недавно переніс інсульт.
Вот видите,а тут все хвалятся,мол тело кредита предлогают,ага ,щас..Видать раньше,когда они останавливались в своих начислениях, например с 10000 нащитали 18 и дальше не начисляют,то предлогали тела кредита,а щас щитают,что дурные,а потом ИНН лепят на баснословные суммы.Сочувствую вам.Дай Бог победы с этими мр*зями.

Screenshot_20210512-101446_Messages.webp
что делать?я в панике

Screenshot_20210512-101446_Messages.jpg
что делать?я в панике
Ну що вони практикують ВН це вже не новина.Моніторте себе в єдиному реєстрі боржників,чи на АСВП.Але це поки тільки пугалки.Зазвичай коли МФО робить якусь "підлість"у вигляді ВН чи подає до суду ,то не попереджають. Не варто нервувати.

Ну що вони практикують ВН це вже не новина.Моніторте себе в єдиному реєстрі боржників,чи на АСВП.Але це поки тільки пугалки.Зазвичай коли МФО робить якусь "підлість"у вигляді ВН чи подає до суду ,то не попереджають. Не варто нервувати.
Спасибо

Назад
Угорі