ТАЛІОН запропонував закрити борг за півтіла, а оплата пройша, як часткова

Screenshot_2024-05-29-14-06-56-311_com.google.android.apps.messaging-edit.webp

Минув 3й день після моєї сплати за гарантійним листом ТАЛІОН ПЛЮС. Довідки про закриття нема. Натомість прийшло смс, що мій договір перепродали Онлайн Фінансу (теж прокладка Манівео).

Screenshot_2024-05-29-14-06-56-311_com.google.android.apps.messaging-edit.jpg

Минув 3й день після моєї сплати за гарантійним листом ТАЛІОН ПЛЮС. Довідки про закриття нема. Натомість прийшло смс, що мій договір перепродали Онлайн Фінансу (теж прокладка Манівео).
Почекайте ще пару днів, а потім вимагайте довідку. Мені через 5 днів надали довідку про закриття.

Почекайте ще пару днів, а потім вимагайте довідку. Мені через 5 днів надали довідку про закриття.
І теж присилали смс, що борг перепродали комусь іншому? (Точніше не іншому , а через кабінет своїм колегам тільки з іншою назвою)

І теж присилали смс, що борг перепродали комусь іншому? (Точніше не іншому , а через кабінет своїм колегам тільки з іншою назвою)
Ні, не присилали. Спілкувалася з ними виключно через електронну пошту.
Якщо у вас є гарантійний лист то не переймайтесь дуже. Вимагайте довідку і крапка.

Назад
Угорі